så trött så trött...





class="byline">2009-12-21 @ 01:07:43





de e jag verkligen just nu... sitter här och ska plåga mig själv med ett inlägg,sen ska jag hoppa i säng,skööönt!

idag ha jag varit i lägenheten jag hållit på å städat ut så nu e de klart,känns så himla skönt att de e klart,ha nog aldrig sett en så skitig lägenhet i HELA mitt liv!! vad gör man inte för lite extrapengar? :P

sen så åkte jag ner till mamma å ¨pappa en sväng,skulle hämta carros bilnycklar och lämna julkappen till grethe.. så träffa jag på småbarna min.. engla och elis va ute i backen och åkte pulka med momma och poppa.. hej vare går.. jag åkte en gång med engla å som hon skratta!
skyndade mig till mamma och hämtade nyckeln,sen hem igen och åt lite middag och jäste i soffan tills de va dax för jobb.. kvällen flöt  på bra på jobbet,de finns att göra hela tiden!

när jag hade jobbat färdigt så gick jag hem,sopade av carros bild och styrde kosan mot sundsvall,helt jävla sjukt så mkt snö de kommit och de bara fortsätter att snöa.. mysigt när man kan sitta inne och kolla,men mindre mysigt när de ska ta sån tid å köra!

näe.. nu e de kris,måste sova.. imorrn e en ny dag med nya bekymmer.

sov gott!

kärlek//charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ännu mera snö så här på lördagskvällen ;)





class="byline">2009-12-19 @ 23:02:10





så va de helg igen.. idag ha de faktiskt hänt en hel del saker..

jobbade imorse 7-12,gick hur bra som hellst.. dock va jag himla trött imorse och kände absolut inte för att kliva upp men men.. bara ta sig i kragen..
så när jag va på väg hem så möttes jag av inte minder än 4 BRANDBILAR på väg upp mot mig.. så när jag kommer hem så ser jag att de osar ut rök från ett hus men de gick tydligen bra.. huset står kvar men det e rökskadat.. jag tacka inte nej till de för FAAN vilka karlar.. mumma!!

sen så gick jag ner på centrum och började flyttstäda en lägenhet som jag lovat,behöver ju pengarna så.. ska fortsätta där imorrn innan jag går på jobbet.. har kvällen imorrn..

nu sitter jag och kollar på tv.. sk asnart bege mig hemmåt,i detta snökaos.. kan bli himla trevligt å se om jag överhuvud taget tar mig ut på vägen men med min räser så ska det nog inte va nå problemas :P

näe ni.. hoppas ni har en bra helg.. inlägget blev kort men jag har inte riktigt orken till nå längre.. :P

kärlek// charly!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

snö snö å vitt vitt :)





class="byline">2009-12-16 @ 23:20:15





så va äntligen vintern här å de jäävlar med besked,kallt som attan ute och knarr under skorna.. I LOVE IT :P

idag ha jag å mamma varit iväg till kramfors och dollar.. hittade en hel del småkrafs och träffade en väldans speciell människa,en som jag tycker väldigt mycket om som jag inte träffat på länge,,FAN va du gjorde mig glad när du berätta om dina planer för framtiden.. jag tror verkligen att 2010 kommer bli ditt år.. nu får du fan visa att du är riktigt bra för dom som tvivlar på dig.. de gör verkligen inte jag!!  <3

va å köpte en julklapp oxå så nu ha jag bara till pappa och erika kvar,vet ju vad jag ska köpa men de finns inte här,ska åka ner på birsta och köpa de till veckan :)  ska även inhandla nåt fint till mig själv som jag ska ha på mig på juldagen.. glitter och glamour å höga skor!! de e min melodi när de vankas en blöt festnatt !! :D

ikväll va de även dax för BONDE SÖKER FRU.. åh vad ska jag säga.. ÄNTLIGEN LITE LÖÖÖVE!!! thilde och killen fick ju till de riktigt bra.. å fan janne och hon åsa oxå.. även om jag hoppades på att janne skulle välja anette.. men men..  sen roger valde ju camilla.. eeh.. de kommer ju inte sluta som ett par.. de tror jag inte iaf,båda två lika tysta och typ"vad gör vi nu?".. -"fråga korna!!".. eh.. okej??
sen perka.. ÄNTLIGEN gjorde han ett smart val.. å va vare med malin.. "tur du inte valde mig för då hade du fått åka på resan själv.. " snacka om att ha ett försvarstal.. my good.. sällan.. hon skulle ju inte ha tackat nej till en resa.. BULLSHIT!!! mediakåta jävel.. !!  näe.. hejja my.. hoppas ni finner kärleken i varandra!!
imorrn fortsätter de och på fredag får man veta hur dom lever som idag.. det vankas nog lite kärlek än iaf :)

näe nu ska jag sätta igång sista wallanderfilmen som jag lånat,den jag såg igår somnade jag ifrån för den va sjukt tråkig:S

imorrn väntas en ny dag men nya äventyr :)

bjuder på en fräckis idag.. EN RIKTIGT BRA!!

"efter en konferens satt kirurgerna i baren och drack.
när de började bli onyktra kom de in på deras största triumfer.
tysken sa: vi fick in en kille som klämt sig i en tryckpress,
allt som var kvar var lillfingret.
 vårt lag lyckades göra en ny hand,arm och kropp.
så när han tillslut gick till jobbet var han så effektiv att han gjorde 5 personer arbetslösa.

Det va väl ingenting,sa en amerikansk kirurg..
vi hade en arbetare som fastnat i en kärnreaktor,
allt som var kvar va håret.
vi gjorde en helt ny kropp och skickade honom på arbete.han gjorde 50 personer arbetslösa

.Den svenske kirurgen tog till orda:
en dag då jag var ute kände jag lukten av en fis,
jag tog med fisen till jobbet,släppte den på bordet,
vi byggde in fisen i ett rövhål,byggde skinkor satte fast en kropp och tillslut blev det en man.
vi döpte honom till Fredrik Reinfeldt och han ha tamejfan snart gjort ett helt land arbetslöst!!! "


så sant så sant!!

ha en fortsatt bra kväll alla..

kärlek//charly

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fy satan vilken underbar dag!...





class="byline">2009-12-15 @ 21:45:35





känner att de här inlägget kommer bli de bästa på länge.. inte för att jag har gjort nå extra roligt,men för idag ha de äntligen kommit snö..MYCKET snö.. nio dagar innan julafton då smäller de till :) så lycklig såååå lycklig.. nu kanske mitt humör äntligen kan börja gå uppåt igen!!

idag ha jag jobbat,hade bara en korttur 7-12 så hade hela dagen fri sen, plumsade hem i snön glad i hågen,så träffa jag på mamma och fick skjuts sista biten..  kom hem och tänkte jag skulle städa så jag satt mig på sängen och vips kom jag på att faan.. jag ska möblera om,så nu e de himla fint här hemma,alla dammsuddar och skit e bortblåst:)

åkte ner till mamma sen och åt middag med hon å pappa.. sen så fick alla hyresgäster sin julklapp idag.. 100 kr på handlarn och 200kr avdrag på hyran denna månad.,weeei :) åkte in på handlarn och handlade upp mitt presentkort på ingridienser till julgodiset som skulle göras.. så fick mamma en trevlig överraskning när jag kom dit,.. gjorde rocky roads,knäck och kola.. tyvärr så räkade jag glömma bort knäcken så den bliev lite bränd men ändå.. fullt ätbar:)

nu ha jag nästan nyss kommit hem och ska sätta igång en wallanderfilm å myyysa :)

imorrn ska jäg och mamma åka på dollar och shoppa lite :)

ha en fortsatt bra kväll!

puss// charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

wallander-marathon och snö :)





class="byline">2009-12-14 @ 22:29:47





härlig kombo som jag upplevt idag.. sooo fucking lovely!

vaknade tidigt idag men kände att.. vafaaan.. jag e ledig... varför kliva upp halv nio?? jag tog en bilaga från vecko revyn "erotisk noveller" och la mig å läste.. han nog inte mer än två¨rader så sov jag igen,vaknade av att jobbet ringde.. jobb imorrn 7-12.. uuuh.. it sucks!!
efter de mardrömslika uppvaknandet så klev jag upp,duschade och åt lite mat..  å snön faller vit på taken.. lånade 4 wallanderfilmer av erika när jag va där i lördags så jag kollade på två av dom,sen lite middag..

åkte sen ner till bruksvägen och va lite frissa för stunden.. typ 20 cm bara sviiiitch.. BORTA .. men de blev bra och jag hoppas du e nöjd :)

åkte till mamma sen och kollade på "svenska hjältar" tårarna bara spruta..
en tjej som agerade direkt mot ett karlsvin som hade följt efter och hoppat på en tjej och gud vet vad han skulle göra.. FAN så starkt gjort av den tjejen.. blir så jävla förbannad.. som tjej ska man inte kunna gå ut utan att va rädd för att nån jäääävla äckelkarl ska flyga på en och våldta en!!!!

sen va de en liten tjej på 10år.. hon va så himla söt som blivit mobbad i skolan,kan inte förstå vilken känsla.. tänk å ha ont i magen varje dag man ska gå till skolan i den åldern? iaf.. hon tog tag i de själv och vände mobbningen.. hon tog dit "friends" på besök och sen sluta mobbarna att mobba hon.. där brast de utav bara faaan för mig., en sån stark tjej.. 10 år.. !!! känns som att hon blev min idol :) 
såna som dom skulle det finnas fler av,jag skulle göra vad som hellst för att kunna va så tuff och sätta stopp för sån skit som finns därute!! 

så va kvällen snart slut och jag ska snart hoppa i sängen och sova.. vill inte men måste ju för att orka upp imorrn!!

ha en fortsatt bra kväll !

kääärlek//charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

söndag.. mysiga söndag..





class="byline">2009-12-13 @ 22:11:36





imorse va de till å kliva upp tidigt då de vankades jobb..  gick hur bra som hellst och jobba,en lugn och fin dag.. känns alltid när de e helg för hela gården ha ett lugn över sig.. tända ljus och lucia idag.. fin julmusik och inte nå skirk,gap,städning eller annat buller.. helt underbart.. !! va på två gårdar idag och fick på så vis träffa alla mina underbara boende.. faan er kommer jag sakna tills hjärtat blöder!!

efter jobbet så åkte jag på en gång till mamma och pappa,blev bjuden på gomiddag.. pärer,wallenbergare med sås å sallad.. gött de :P

jag å mamma tog oss en tur till älandsbro och köpte lite godis till filmen vi skulle se.. kom hem och satt oss till rätta och så började filmen på 4an.. SOLSTORM.. en riktig myyyys söndagskväll med mamma,de kallas kärlek de :)

hoppas alla ha en bra söndag.. de känns faktiskt mycket bättre idag än igår kväll..!

kärlek och glad(säger man så??) lucia.. // charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tack mina älsklingar för ni förgyller min dag..





class="byline">2009-12-12 @ 22:53:28





så har ännu en lördag passerat.. så har ännu en helg bara sprungit bort..  idag ha jag varit nere hos mina små busiga gudbarn,engla och jag va å handlade mat som jag sedan gjorde iordning.. elis tyckte de va gott med engla va väl inte överförtjust:P

dom va så söta.. jag stog å laga mat och båda dom stog på en stol och "diskade" engla lekte runt och elis stog mest och drack vatten å SKVÄTTE vatten på mig.. sen så delade dom på en plastlåda med körsbärstomater.. tro fan de va mer uppskattat än godiset.. haha sötrumpor :P

frissade även erika.. hon blev himla fin men jag förstår inte hennes lugg.. den vill fan aldrig ligga så som jag klipper den... hon vill ju ha snelugg men den faller ju fan bara tillbaka.. hmm.. knepigt :)

efter middagsstök och allt så gick barna å la sig och jag erika och tomas kollade på tvn.. singing bee celebs.. fan som jag vill ha dom kanalerna!! vi hade iaf en himla trevlig kväll.. !

hmm.. ja nu sitter jag i soffan och kollar lite på tvn.. tänkte slå på en wallander men känner att jag inte ha humöret med mig... känner mig så himla ensammen.. vet inte varför men känner mig himla ledsen,skulle hellst bara vilja sätta mig rätt upp å ner och gråta.. gråta tills de inte finns nå fler tårar.. varför?? inte en aning.. känner mig bara så ensammen.. kanske jag förtjänar de??...

ha en bra natt alla.. tidig sänggång för mig då jag ska jobba imorrn.. heeela dagen :S

kärlek! // charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

jaha.. så va de slut för detta året..





class="byline">2009-12-12 @ 00:47:07





idol alltså.. vilken hysteri det ha varit här hemma i soffan.. två calle fans,men jag drog nog längsta strået.. 



                                                


ha varit helt insatt hela hösten.. ända sedan jag såg calle vandra in på audition i malmö i maj.. när han satt på stolen och såg så sjukt blyg och osäker ut,, så spela han och vääärldens sexiga heta varma underbara hesa rockröst uppenbarade sig jag gick och nynnade på"walking in memphis"i säkert en månad.. en ny stjärna e född.. sen den dagen ha jag varit fast!!

SÅ IKVÄLL.. de började med calle drog igång hela finalen med dunderbrakaren rock and roll med led zeppelin.. helt lovley låt och superbra låtval..  erik kom efter med the final countdown .. ingen glöd alls där inte.. 1-0 till calle!

nästa låtval va calles i särklass bästa låt under finalveckorna: With a little help from my friends av Joe Cocker .. sjukt sjukt bra..  erik kom efter en som jag anser de.. uttajatad låt.. The show must go on av queen.. den va ju med för två år sen i finalen.. då gjorde erik segerstedt den,inte lika bra.. men ändå.. han va först.. varför drog han inte "run to the hills"?? den gjorde han ju heeelt awsome!
näe.. 2-0 till calle!

så kom låten alla väntat på.. FINALLÅTEN.. "higher".. bra? njaa.. rättvis? oj ja.. båda kunde ju glänsa.. men jag tyckte personligen att calles version va bättre.. mer inlevelse helt enkelt..

men som alla vet så vann ju erik finalen av IDOL 2009.. vad ska man säga? kanske bara bra.. nu får ju man ju vänta på att calles album ska komma.. med hans eget.. ingen påtvingat.. å som dom surrat om ikväll.. är de verkligen bra å vinna?? i överlag ha ju tvåorna överlevt..!!

        min calle.. MIN IDOL :)

      

and the winner is..  ERIK.. 

                                                                                                       






så va sagan slut för detta året.. lika tomt varje år,hoppas jihde och den juryn som e nu får hänga med nästa år oxå.. dom äger :)

haha.. faan vilken idol-nörd jag e.. but i like :)

sängen vare nu ja.. imorrn e ett nytt äventyr.. imorrn ska jag umgås med mina älskade små gudbarn.. SOM jag längtar å så klart med erika och tomas.. :)

ha en underbar natt alla!!

KÄRLEK// charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fredag





class="byline">2009-12-11 @ 11:54:24





är de då idag.. för er som missat det :P  vad händer idag då?? hmm.. tänkte bege mig till dollar en sväng å se om jag hittar nåt,kanske ta en sväng på stan och kolla lite oxå.. skulle behöva hitta en julklapp till min pappa,efter mycket tänkade så kom jag fram till att de får bli t-shirts.. det behöver han tydligen!

nedräkningen har börjat för ikväll.. IDOLFINAL.. HEJJA CALLE!! jag hoppas verkligen han vinner, jag skulle ju dö för en skiva med hans rockhesa röst.. visst e erik bra.. men utveckligen då? han skulle få sjunga en riktigt RnB låt.. hur jävla vackert skulle de låta?? näe pecis.. han kan ju BARA göra skriklåtar.. å jag tror man e ganska less efter 11e låten på skivan om de BARA e skrik hela tiden och absolut ingen soft feeling.. "i got a feeling,that to night gonna be a good,good night.. " igen.. HEJJA CALLE.. satan va vi ska va insatta ikväll :)

ha en bra dag så hörs vi nog en sväng ikväll när allt e klart.. musiken har tystnat och vi har en ny IDOL-vinnare..

kärlek//charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kvällen gick i bustecknet..





class="byline">2009-12-11 @ 00:37:29





som sagt.. ha möblerat om idag,blev riktigt mysigt,tack carro för hjälpen:)

åkte ner till mamma sen och lånade tankkortet,sen till erika och lämna mobilen hon ska få låna,om den nu funkar nå bättre än hennes egna,kan ju alltid hoppas på det :)

sen bar de iväg till stan och jossan.. hade heeelt glömt bort att hon skaffat sig en liten vovve.. faan så gullig.. lilla dolly,skitglad liten prick :) här kommer två bilder av hon.. jag e kär :)

     
                  


jag å jossan satt å prata skit,ha alltid kul med henne,drack lite julmust och åt pepparkakor,nu JÄVLAR ska nog jag med kunna bli lite snäll! vi såg även på "mammas pojkar".. vafaan.. vilket jävla skämt alltså.. va de bara ett spel hela serien eller vadå? för de första så valde bobby HEELT fel tjej.. vafan en jävla störd nolla från sthlm? näe.. du skulle ha tagit tuttlisa.. ni skulle ju ha hållit ihop,ni va ju lika crazy båda två! sen så christian.. 30år och välja en som är 19?? euuhm.. hur tänker man då? han som va redo och skaffa barn och så?? visst.. hon va ju fin å så.. MEEN.. de höll ju inte de heller.. oväntat?? sen så han den unga... martin? kommer in ihåg va han hette..jo just.. THIM.. han valde ju helt rätt och jag trodde verkligen dom va ett par idag,meen icke.. fan så dåligt.. varför följer man ett sånt progg igentligen? snacka om slösa på sin dybara tid...

aja.. de va väl de jag hade att förtälja ikväll.. satt å kolla mobilen på bilder å jag MÅSTE ju bara lägga upp detta sockersöta kort på alice.. anna och fredriks minsta dotter..  så söt så man smälter ju!!

              




sen en på mig själv.. för dom som inte kan få nog... haha ;) 

       
  

trevlig natt!

puss// charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

another day...





class="byline">2009-12-10 @ 11:55:08





torsdag idag,, snart helg igen.. känns som jag e bakfull idag,trött trött trött.. varför blir man aldrig pigg? känns som jag skulle kunna sova hela dagarna... vad äre som e feeeel??

iaf idag så ska jag åka in till härnta och hälsa på jossan en sväng,va ett tag sen vi sågs nu,så jag vill ha skvaller och BERÄTTA skvaller.. om jag nu har nåt :p

hmm.. vad ska man hitta på tills dess då? ha abstinens av en låååångprommis.. MEN det går ju tyvärr inte:( faan.. jag blir T-O-K-I-G av detta :(:(

ha även suttit och kollat efter nå frisyrer men inte riktigt fastnat för nån ännu.. har nog kommit på att jag vill ha en lite "rockigare" stil men som sagt inte klippa på längden.. mycket uppklippt,urklippt,taggigt,sexigt och busigt.. meee like.. ska bara få ner BILDEN I HUVUDET på PAPPERET oxå.. :s

näe.. dax å göra nåt av denna dagen så den inte ser lika dan ut som gårdagen.. DET skulle ju va katastrof.. tror jag ska tag i å städa garderoberna i köket.. kanske ...

hörs sen..

kärlek! // charly

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

så va kvällen förbi..





class="byline">2009-12-09 @ 23:53:08





for en tripp till hemköp och köpte en fruxopåse.. tyvärr så hjälpte inte den till som jag ville.. för stunden kanske men inte i längden.. men men.. får nöja mig med snus.. DET FUNKA ALLTID..

har sett på bonden ikväll då.. hmm.. vafaan e kärleken??? okej.. sista två minuter hetta de till lite i gräset för tilde.. tydligen så är hon helt galet kär? eh.. okej.. lycka till.. nog för att jag tyckte du skulle valt den andra men men..
sen den där token roger som satte kniven i hjärtat på hon helena?tro hon heter så.. men hon va ju helt galet betuddad i honom och han ha ju varit som en svans på henne... knulla på svinstians vind har dom ju oxå hunnit med.. haha!
å sen janne... lilla kära janne.. VÄLJ RÄTT FÖR FAN.. VÄLJ ANETTE.. hon e ju typ lika flummig som du.. hejja!! men där va ju den mesta romantiken.. hångel med BÅDA bruttorna.. !! you go!!
å sist då.. pecka.. tråkig?snar JA!!! fan en pinne ivägen för lite hångel med my.. dumfaan.. där kommer de fan inte bli nå kärlek alls för han väljer väl den andra som inte alls verka va intresserad av honom utan bara mediakåt... NÄE FAN SKÄRPNING.. nästa år må de bli mera romance annars dissa jag progget!!!

mer ikväll då... färgat håret.. finally.. ha dragit på de hur länge som hellst men nu va de fan dax.. ser ju så hemsk ut när de e nyfärgat och blött.. skallig ser de ut som!! kom på den smarta saken som att jag ska nog boka tid hos frissan.. sugen på nåt nytt men vad?? snälla.. kom med förslag.. fast längden ska inte bort.. hmm.. :P

näe nu kallar snart sängen.. tänkte dejta john blund tidigt ikväll för en gångs skull.. om de nu går!

ha en bra natt tokar där ute!

kärlek//charly

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

somliga går i trasiga skor..





class="byline">2009-12-09 @ 17:27:00





inte för att jag vet vad de har med detta inlägget å göra men den satt på hjärnan..

idag då.. vaknade av telefonen imorse vid tio i nio,det va linda som behövde skjuts in till vårdcentralen,lilla tjejen va sjuk.. så jag skynda mig upp och gjorde mig klar och åkte å hämta dom.. iväg till kramfors,sitta där och häcka i evigheter.. sen så äntligen fick hon komma in,halsfluss :(

sen hem igen med en mensvärk som va helt sjuuuk.. fyfan för å va tjej ibland alltså.. helt sjukt.. på fruktansvärt dåligt humör,typ grinfärdig så fort foten värker lite.. allt e bara FEL såna här tider i månaden!!

ha jobbat lite idag vilket va ett fruktansvärt misstag,va själv på avdelningen och fick hoppa runt,trodde verkligen det skulle gå bra men fan så ont jag har nu.. jävla skit.. hoppas bara på bättring till nästa vecka då jag ha mer pass och längre pass.. då MÅSTE foten funka.. !

idag ska jag ha GODISDIET.. det får man såna här dagar.. lillördag och grinlördag... ni gör bäst i att inte prata med mig då jag e grinig på allt å alla :( inte alls likt lilla jag ju..

ikväll vänta bonden och det slutgiltliga valet.. 'weeeiii' .. bara dom väljer rätt... !!

fan sånt sjukt klagoinlägg.. sorry.. hoppas jag inte gör DIN dag lika usel som min..

ha en bra kväll..

puss//charly

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

vad är felet.. igentligen?





class="byline">2009-12-08 @ 22:45:53





sitter och funderar helt ärligt i denna stunden va livet innebär.. idag känns de inte värt nå mycket alls..
det finns så många idioter där ute som borde få sig en FET käftsmäll.. såna som glappar om saker dom inte har ett skit med å göra.. sånt som gör mig så in i helvetes förbannad! man har ingen rätt att klanka ner på någon som du gör.. ingen rätt att öppna käften och säga som du gör.. du är sån jävla liten människa,så låg självkänsla,skaffa dig ett liv istället som du kan glappa käft om,en hobby?ta dig i kragen och tänk om. e ditt liv så jävla bittert?så jävla avundsjuk på att andra har det bra?hur faan tänkte jag när jag spenderade min tid på dig? fyfan!
du är absolut inte värt ett dugg!

..igår fick jag reda på att en man har försvunnit,det är så obehaligt,olustigt.. några veckor innan jul.. vars e du? dom flesta är nog tok oroliga för dig.. allt blev så verkligt när polisen kom..

har varit social idag.. varit hos erika och hälsat på henne i nya lyan,så sjukt mysigt de blir där när allt e klart vännen:) sen så va jag till mamma och bakade tekakor med henne,blev hur många som hellst..

imorrn ska jag prova och jobba en stund på eftermiddagen å se hur foten mår efter de.. mår den bra på torsdag så ska jag skiljas från kryckorna och stappla fram på egen hand.. försöka iaf..

nu ska jag se ullared på datorn från igår,helt tokiga svenskar.. love it!

ha en bra onsdag..

puss//charly!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sunday bloody monday..





class="byline">2009-12-07 @ 23:22:52





så va det då måndag igen.. sitter för närvarande hemma hos carro och har smällt i mig lussebullar som hon å kärleken hade bakat..gott vare :P

vaknade idag med en FRUKTANSVÄRD värk i foten .. så börjas de om..suck. dom ringde från jobbet imorse och frågade om jag kunde jobba TVÅ nätter.. suck igen.. FAN att man ska klanta till de på detta sättet alltså.. får ju panik när jag inte kan jobba ju,det som verkligen behövs nu ju!!!

men men.. klev upp och startade dagen på de bästa sättet jag kunde,åkte på dollar med carro och robin å handlade lite mera julklappar,sen så va vi en sväng till bollsta och hämtade ut mina supershyssta stövlar som väntade på mig där..blev supernöjd!! sen bar de iväg till ica..
hem och lasta av patrasket och ner till mamma.. gjorde god middag.. pasta tricolore med pesto och mozarella.. en liten leksandstös som lärt mig,satan så gott de e!

sen så ville hankypanky umgås så vi for en sväng till äbro och hämtade ut modemet,tankade hans traktor och åkte hem till mig,tur som faaan att han va med då jag hade massa saker och bära upp :P
som belöning bjöd ju carro på fika,haha :P

hmm.. nu sitter jag bara här och glor.. har lite tankar i huvve som snurra runt..  äntligen ha jag fått tillbaka mitt modem och det funkar :) så fucking lovely!

imorrn är en ny dag och nya bekymmer men även nya äventyr;)

ciao bella donnor!

puss//charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tråååååklördag!





class="byline">2009-12-05 @ 15:32:26





suttit vid datorn mest hela dagen med ett humör som heter duga,, usch !!
ingen snö längre för den bara regnar bort så de lilla som kom igår e heeeelt borta..
ont i foten och jävulskap...

ska snart träffa bettan och dricka lite vín och snacka skit.. ska bjuppa henne på mat oxå,blir nog en pizza..känns som rätt i tiden,gött för fan!

saknar mitt lilla gryn carro.. hon ha skaffa karl nu så då tar hon de chanser som ges och träffa honom,e ju ett distansförhållande men jag hoppas verkligen han flyttar upp hit för hennes skull,för jäääävlar om hon får för sig å flytta till honom.. då kedjas hon fast i sängen!!

we babalooola she´s my baby.. 

ha en bra lördagskväll alla ni som ska hitta på nåt :)

puss//charly!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

vilken kväll :D





class="byline">2009-12-04 @ 23:48:29





har precis kommit hem från en biokväll utöver det vanliga.. ikväll va kvällen då jag kom på att jag fan skulle vilja bli datahacker.. en orädd bitch som verkligen inte e rädd för att dö,som är så sjukt smart att fan ingen kan komma på nåt så dyligt,med en kaxighet som ingen levande människa skulle komma i närheten av,helt magiskt.. min ena idol heter lisbeth salander spelad av naomi rapace..

kan varmt rekomendera filmen "luftslottet som sprängdes" kan nog lugnt påstå att de är årets bästa film,filmen som lyser hela milleniumtriologin,som får varenda käft i publiken å känna de där pirrande kedjeröksuget.. mm it taste like love!

när triologin millenium släpps på en dvd-samling kommer jag verkligen köa för den,se den tills jag kan alla repliker och skivan är helt sönderlasad av dvdspelaren!!

lyrisk afton mina damer och herrar!

andra idolen vandrar i mitt huvud och jag nynnar glatt på "walking in memphis..do you really feel the way i feel.." denna gudagåva från skånes skogar som sjöng rätt in i mitt hjärta på audition i malmö i början på september då jag med glädje kände kicken.. kicken av att han ja HAN!! kommer vinna skiten..

hejja calle.. ta mig till segerrusets ädla stund nästa vecka.. gör mig lyrisk med din röst som du gjorde då och hela hösten.. jag vet du kommer ta de.. å definitivt vet jag att jag kommer sjunga till din skiva,om å om igen!

nu ska jag kila in på idol sidan på internet och lyssna till calles ljuvliga stämma och drömma mig bort..

calle... vill du gifta dig med mig? :P

puss å sov gott! / charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

så va de fredag igen..





class="byline">2009-12-04 @ 15:51:40





herregud va veckorna går fort ändå,känns som dom bara sringer iväg,snart jul sen nyår och sen är 2010 här.. snart bara en månad kvar tills jag börjar min skola, Å de e verkligen tur nu när jag tappat min frisörsax som varit mig trogen så pass länge.. den ligger i nåt dike mellan älandsbro å utansjö på våran egna autobahn.. suck!!

hmm idag ha jag hoppat runt på staden å letat julklappar,fick tag på en till mamma å mina kära små gudbarn,skönt.. bara hälften kvar å köpa till..¨så sjukt svårt när de alltid blir samma svar .. "njaa. jag vet inte vad jag önskar mig.." MEN KLAGA INTE DÅ PÅ VAD DE BLIR HELLER :p

ikväll blire bio.. luftslottet som sprängdes står på menyn,som jag längtar..dom säger den ska vara lika bra som ettan så upp till bevis :D

detta var allt för mig.. ha en bra helg och en trevlig fredagskväll med massa myyyyys ;)

puss // charly..

bjuder på två fredagsfräckisar...

"två invandrare Ibrahim och Masud kommer gående nedför gatan i Eksjö där dom får se en reklamskylt
-vi förvandlar er till vanliga vita svenskar för 99 kronor- 
Ibrahim säger då till Masud:de borde vi prova!
Men jag har bara 99 kronor svarar Masud..
 inga problem jag har en 100-lapp,jag går in först så får du växeln sen.
Efter fem minuter kommer Ibrahim ut med vitt skinn,blont hår och blåa ögon..
 -JÄVLA COOLT,ge mig växelpengen säger Masud.
Ibrahim tittar högdraget på Masud och svarar
 -skaffa dig ett jobb BLATTEJÄVEL.."

haha ja som de kan gå.. :P



"Hej alla barn nu är de barnprogram,
titta nu vad farbroj frej tar fram..
en liten svarting och nu ska ni höra vad man med en blatte och bilpress kan göra..
 blatten i pressen och tryckeli truck så ha vi gjort oss en HOCKEYPUCK"

så kan de gå om inte haspen e på :p

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sjukhusbesök och ny dator..





class="byline">2009-12-04 @ 00:29:12





jahapp så ha väl en vecka passerat snart och jag har inte haft tillgång till nån dator då carro varit hos sin lover..

men nu jäklar ska de uppdateras:)

så vad ha jag gjort.. ganska mycket för en gångs skull..

jobbade hela förra helgen..tråkigt som bara fan men de e ju goa pengar å de behövs ju verkligen nu innan jul..

i måndags så va jag ute på långpromenad,ner till mamma en sväng och åt middag,in till stan till bror och firade honom lite i efterskott,han fick en supernice skjorta och en svart tröja av mig i present..verka som han gillade de..  beställde även en ny dator till mig själv i julklapp:)

tisdagen ägnade jag åt momma,va där och gjorde julmys åt henne,hon uppskattade verkligen de och sällskapet.. blev hur mysigt som hellst och jag fick så fina minnen framkastade om jularna hemma i hennes hus..
träffade på erika i stressen hemmåt och föjlde med henne till sin nya lägenhet,så himla supermysigt.. där kommer ni verkligen få de toppenbra!! så självklart krama å pussa jag på mina små älsklingar nenna och bombom..
efter de blev de stressa hem och tvätta,skönt å va nere på "centrum" där de finns många maskiner så det går fort.. sen hem och lasta in allt,upp på vinden och hämta mina egna julsaker och på vägen ner från vinden så släcktes lyset i trappen och jag missade ett trappsteg,vek foten så de bara small och föll handlöst ner i stentrappen.. SATAN SÅ ONT DE GJORDE,satt still en bra stund innan jag kunde ta mig upp igen,helt chockad på spagettiben hämta jag sista kartongen och gick sen in till mig,satt mig på stolen i köket och kände efter.. jag kunde ju iaf röra foten.. 
skynda mig iväg då jag va grymt sen till anna,klippte ellvira och satt å prata skit, hemgången blev ju allt annat än rolig då bildörrarna fröse igen,eller ja.. låset.. fredrik hjälpe mig och efter nå timme kunde jag åka.. FAN VILKEN OTURSDAG!!!

vaknade på onsdag efter en ganska så sömnlös natt,hade så jääävla ont i foten så jag trodde jag skulle dö.. satt mig på sängkanten och kollade ner efter en gruvsam stund.. FAN så svullet och FAN så ont.. nu e de nog dax och ringa till sjukexperten mamma.. foten gick inte å stå på...
mamma kom upp och konstaterade att mm.. de e nog ganska stor risk att de är nån spricka..  men till kramfors bar de av å jag cashade in 150 tusen kronor.. LOVLEY!!!
va även upp till mormor idag å klippte henne,så söt hon blev :)

torsdag.. ner på sjukhuset med mamma som chauför,in å ta de prover dom skulle ha sen så gick vi på ica en sväng och köpte kött.. hämtade ut min nya fina dator.. mm.. i like!  sen hem till mamma å pappa och grilla.. ha varit så himla sugen på grillat nu så de satt som de skulle.. !!

såå.. de va den hår veckan så långt.. ganska innehållsrik.. de bruka ju va ganska dött annars :P

ha en fortsatt bra vecka!

pussar// charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()