så va helgen här IGEN..





class="byline">2009-11-28 @ 01:49:06





redan fredag.. så snabbt de går nu,dag för dag kommer vi närmare jul och jag ha verkligen ingen julstämmning alls.. huuuga!!

idag  ha äntligen lönen kommit in på kontot,räkningar har betalats vilket känns lika surt som vanligt:(
ha även jobbat idag,heeela dagen lång.. gick kanon.. men trött som ett as.. har ju heelt vänt på dygnet och kan ju verkligen inte koppla bort allt när jag väl ska sova :S  kanske dax å skaffa sömntablettisar.. finns dom i tablettaskar kanske? :P

efter jobbet idag va jag till kramfors med min jobbdonna,vi va på jeanskällar´n och jag inhandlade lite presenter till min kära bror som blivit ett år äldre..
sen va vi på dollar och gick lös..alltid lika skoj :P
sen ica sen hem .. eller ja.. hem till mamma å pappa.. där slank de ner en kycklingrulle som dom så gärna bjuppade mig på.. livet e hårt som shopaholic.. haha :P

satt å kollade på idol.. TUR mariette åkte ut och inte calle.. CALLE SKA BARA VINNA!
sen satt jag å pappa å kolla på netbooks, ska ju köpa en ny men de finns ju en djungel av dom så lite svårt å hitta MIN rätta för mig.. pappa va så snäll så han ska betala lite extra för att jag ska få en riktigt bra.. jag vill ha en snygg med en het design.. får se va de blir för nån.. .:)

näe dax å sova kanske.. en härlig?? jobbhelg väntar runt nattknuten..  13-21.30 imorrn lördag och 13-21 på söndag.. pengar?? ja tack.. roligt? njaa.. de kan ju diskuteras.. men men.. så e läget..

ha en toppenhelg allihopa!

pussar// charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fuck så trååååååååååk!!





class="byline">2009-11-25 @ 22:53:37





idag ha de varit en ganska så tråkig dag,vaknade ganska tidigt tänkte duscha men orkade inte så jag tvätta bara de meeeega skitiga håret över handfatet,verkligen spännande.. varmvattnet hade nog precis kommit igång för jag fick ha på de varmaste och då va de endast pissljummet :S

åkte sen ner till mamma och satt å prata med henne om alla JÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA bekymmer som jag ha i min lilla hjärna,sen så börja vi prata om min kära bror som för övrigt fyller år idag.. GRATTIS KÄRA BROR PÅ DIN 27-ÅRS DAG VI SES PÅ LÖRDAG MED KEX OCH CHOKLAD.. haha :P  hur som haver så åkte vi på klädextra å skulle kolla på kallsipper till bror, så hitta jag en jättefin svart skjortklänning som jag fick av mammsen,TACK!!

åkte hem igen och gick upp till momma min och satt fram adventsljusstakarna,donade lite och hittade en jättefin dress som jag sa till mamma att den här måste hon ha på sig på julafton,så jag gjorde iordning den med blus osv..
lovade även min köra momma att jag ska klippa till hon lite innan jul,de va falli långt nu! hon såg rätt så nöjd ut!

fixade lite käk hos mamma å pappa,kasslergryta/gratäng med ris.. vart rilktigt jäävla gott faktiskt:)
sen så åkte jag hem och packade mina träningskläder,gick till grannen,hämta henne och gick till kiosken för att inhandla snus inför träningspasset som för övrigt skulle bli de sista för i år!
va faktiskt riktigt laddad .. vi stod där i SPÖREGNET och väääänta å vääänta.. men de kom ingen.. helt pisseblöta gick vi hem igen.. ganska så less,besviken.. satt oss i soffan och käka clementin.. de vart ju iaf en promme.. !

bonden på tvn,oskyldigt dömd,fejjan.. jaa.. som vanligt typ..  imorrn ska jag göra ett försök i att göra advent hemma.. ingen julkänsla alls dock.. men jag jobbar hela helgen så kommer inte ha nån tid tills de alls.. AH just.. ska ju på kalas oxå!

men de va allt för denna gången..

kommer snart blir bättre.. ny dator och nytt modem e på G!! :P

puss //charly

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ny vecka..





class="byline">2009-11-23 @ 23:26:41





jahapp så ha helgen sprungit iväg.. ha inte riktigt haft tiden till å skriva här,ha ju fortfarande inte nå internet hemma MEN jag ha iaf ringt och vänta på ett lånemodem :)

hmm ja helgen ja..  inte gjort mkt alls,haft lite besök och kolla lite på film.. varit hos mamma och ätit middag och stört om lite där..

kan ju berätta lite om förra veckan.. jobbade ju natt två nätter i rad,gick himla bra och kan absolut tänka mig å göra de igen,va ju på avdelningen där de kan vara lite stökigt imellanåt men jag hade två lugna nätter,hjälpte till på de andra gårdarna och de verkade va uppskattat!

va även på bio i torsdagsnatt,va på NEW MOON med carro.. FAN så bra filmen va.. vill bara se trean nu!!!
kan iaf absolut rekomendera och se den!! det råder vampyrfeber här :)

de va väl de jag hade å förtälja för denna gången..

ha en bra vecka!

pussar// charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

25 år och 3 dagar.. mm.. de känns..





class="byline">2009-11-15 @ 15:49:06





torsdagen va helt underbar,fixade med tårtan och sen åkte jag och carro till kramfors och solade lite,himla härligt!
sen hem och förbereda allt,va ju en HEL del å gö.. dekorera tårtan,förbereda middagen..

sen kom mamma,bror,anna-karin och vi åt middag,carro va oxå med och TACK för hjälpen med allt fix innan! sen kom pappa och jag började öppna paket.. vi fika och sen kom erika med tilde,therese,kerstin och henke! vi fikade igen,sen så kom freddis,herregud så slut jag va när allt folk gått.. 


DEN VACKRA TÅRTAN SOM JAG BAKADE
BLÅBÄR OCH MASCARPONE-FYLLNING!


DEN SÖTASTE AV MINA KALASANDE GÄSTER :)





VÄRLDENS GLADASTE 25-ÅRING!!!!


detta fick jag..

av mamma å pappa:
svart tröja+lila tröja från bikbok,persikofärgad tröja från gina,grå kofta från veromoda,kjol+skärp från monki,en ny rosa börs,strumpbyxor+armband från indiska.
av mormor:en trepass vinterjacka.
av min bror och anna-karin:nya vantar svarta,ett diadem,en asball grytvante i silikon som är blå.
av carro:ett svart nitbälte,ett vitt nitarmband,ansiktsrengöring från LDB
av erika:superfin blomma och 300 kronor.
av therese:handdukar 2 stycken,2 tablettaskar,fina stickers.
av kerstin:LDB duschpeeling,bodylotion,deo,TIA-lott(tyvärr nit)
av freddan:jättefin ljuslykta

TUSEN TACK FÖR ALL UPPVAKTNING OCH ALLA PRESENTER OCH KORT!!!

sen vart de då FREDAG och vi åkte till sundsvall för paaaarty!!
stannade till i birsta en sväng och jag som INTE skulle köpa nåt.. hmm.. ja ett par nya stövlar blev de iaf,knähöga svarta med klack.. sweet!!
sen så va vi på bolaget och inhandlade lite kvällsdricka..
åkte hem till HG och började göra oss iording,vi blev bjudna på supersmarrig tacosmiddag och drack våra vindrinkar!

RECEPT:

fyll halva glaset med vitt vin,
spä på med äppeljuice och ginger ale!
smarrigt!!!

sen så blev de utgång,vi åkte ner på INVITO,där fick vi dricka de drinkar vi ville ha,snacka om å känna sig speciell!
sen så drog vi vidare till MOMENTO och där jäävlar blev de shottömmning.. där försvann även omdömet helt :P
hade iaf superskoj!
åkte sen hem till HG och käkade lite nattmat sen så blev de däckning på soffan...

Lördag och vaknade.. heeelt sjukt törstig.. de e ju ganska så sjukt att man häller i sig så in i helvete på kvällen men är ändå helt sjukt törstig dagen efter! vi gjorde oss i ordning och åkte hemmåt,jag fick köra för lillagummsis va lite onykter fortfarande :P
vi åkte in på donken i birsta och tröck i oss lite burgare:P
sen hem hem hem.. hann bara in å byta om och sen iväg och jobba.. kan ju lova att de kändes sjuuukt tungt,men jag jobbade med en härlig donna så det gick ju vägen :)
sen så gick jag hem till grannen,godisfrossa och började vårt JOHAN FALK marathon.. nice!!!
natten blev sen framför tvn men tillslut så fick jag dra mig hemmåt och somna ganska så omgående:)

Söndag sen och här sitter jag,nyss handlat snus och tvn e bokad heeeela kvällen lång,fyra johan falk filmer kvar,that´s lovley!!

nu va de allt för mig denna dagen!

hoppas alla haft en lika fin och underbar helg som jag!!

pussar//charly!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

jamen grattis.. ½50





class="byline">2009-11-12 @ 00:44:30





ja idag är de dagen D som jag längtat sååå efter:) ska bli så skoj ikväll med allt folk som kommer å hälsa på,de ser jag mest fram emot.. hmm.. vad ska jag ha på mig igentligen?? :O

allt nåt som e riktigt sjukt.. hade buda på ett linne på TRADERA,detta va den 28oktober och jag har inte fått de ännu,så jag skrev till hon å ifrågasatte om när de skulle komma.. åh jääävlar du vilka noter jag fick tillbaka,heelt hysterisk.. jag typ "shit,en enkel fråga lixom"  nog ska de finnas folk till allt?!

Innan jag e tillbak så ska den där pörskan dragbanan ses efter, Det är väl int mening att ankarn ska sätts uppma ryggraden så man se ut som na pörskans lusekoftanova" HAHA :P

näe nu ska jag snart sova så jag får presenterna snart:)

puss å hej leverpastej! //charly

ps.. grattis lill-emma.. du e typ lika bra som jag som fyll den 12e nov :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

två dagar kvar.. SOM jag längtar!!





class="byline">2009-11-10 @ 20:25:14





ja de e snart dax å bli ett år äldre,lite klokare,lite smartare och lite.. bättre?? euuhm.. vafan försöker jag inbilla mig själv nu? allt går ju fan bara ut för nu ju.. mera rynkor,tröttare,glömskare.. usch.. sista året jag fyller år nu sen börja de heta 25+  :)

de enda riktigt roliga är väl alla paket man får,jag blir precis som ett litet barn när jag fyller år eller de e jul.. nog för att jag vet vad jag ska få av mamma pappa å mormor.. va ju med och valde men ändå.. bara grejen å öppna allt.. sweet :D

så vad ha jag hittat på idag då?!? hmm.. sov ganska så länge,vaknade,klädde på mig,åt lite,gick till carro,gick ut på prommen runt kyrkan... färgade håret på carro,åkte till mamma,åkte hem igen,linus å maria kom hit en sväng.. jaa typ de.. JUST JA.. va ju på jobbet en sväng med pengar oxå.. får ju inte glömma nåt i denna innehållsrika dag!! haha..

sitt å vänta på andra avenyn nu..

imorrn ska jag å mamma åka och handla till kalaset på torsdag,ska bli roligt å få besök av en del vänner! synd bara jag måste städa innan bara,de gillas inte.. nån som kanske vill städa åt mig? betalar 5kr? låter ganska lockande va? :P

hmm.. finns de nå mer å förtälja på denna lilla vackra blogg? funderar på om jag ska fixa en ny design,börja bli lite småless på denna.. skulle nog behövas lite nya bilder å så :P

händer nåt spännande i helgen då? SJÄLVKLART,OF COURSE... jag ska till sundsvall och svina runt på fredagsnatt.. ska bli ballt å pröva på ett nytt ställe! ses i vimlet kanske? :P

ha en fortsatt bra tisdag!

pussar//charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

weeeeeeeekend!





class="byline">2009-11-07 @ 17:02:16





de e precis va de e just nu i detta ögonblicket!

sitter å tittar på "vem kan slå filip och fredrik" himla roligt program de!
ha nu hittat de sista presenterna till min födelsedag, en supernice svart jacka med lite detaljer.. den va på rea och gick lös på 999kr, sen en parfym som hmm hur ska man förklara den goda doften? som typ namnet på parfymen.. bruno banani.. gammal banan.. haha :P  mm.. gott!
ha även ätit RIKTIGT god middag idag, pommes med älgkött å svampsås.. jummie!!
näe de va allt jag orka med å skriva för stunden.. !
de e superdålig uppdatering men jag har fortfarande inget internet hemma !
ha en underbar helg!
puss/charly

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

happy halloween..





class="byline">2009-11-02 @ 22:53:01





ja lite sent men inte glömt :)

helgen ha varit helt jävla stenskön.. va uppe i umeå och festade med härligt folk,kunde verkligen inte bli bättre.. väntar med spänning på korten!! synd helgen e så kort å man blir tvungen å åka hem :S
det enda som riktigt suger är att man blir så sjukt less på å åka buss.. satt å tänkte de på vägen hem när mamma tjata om att jag kan pendla från ramvik till övik när skolan börjar.. det TVÄRVÄGRAR jag!! jag SKA fan flytta!!!

idag så ha jag skickat iväg lite tradera saker som jag haft till försäljning,inte så mycket vinst direkt men men.. man blir ju av med skiten :P
sen så ha jag jobbat ikväll,lika segt som valigt.. två små donnor som trallat över till andra sidan i helgen,skönt för dom tråkigt för oss!

sitt hemma hos carro nu å skriver för mitt internet är ju fortfarande ovän med mig..

grattis lilla jojjsan gummsis på födelsedagen!

ha en fortsatt underbar måndag!

puss / charly

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()