söderöver...





class="byline">2010-06-24 @ 02:22:22





imorn så tar jag min älskade lilla pärla och packar henne full,sen drar jag söder och har en UNDERBAR helg!

hoppas alla får en fin midsommar(dit jag ska skiner solen heeela helgen,bara så ni vet) !!

hörs efter helgen!

kärlek//charly..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ojsan..





class="byline">2010-06-21 @ 21:19:33





här har de inte skrivits på länge..
vad som hänt? skolavslutning,stadsfest och ett erbjudande som inte gick att tacka nej till..

kan ju börja berätta lite om skolavslutningen i dagarna tre.. fest fest fest.. och massa städning och gråt,men hur som de haver så fick vi betygen och FAN VILKEN UNDERBAR känsla att öppna kuveret å se att hårt slit under ett halvår lönar sig,toppbetyg och frågan som igentligen alla vill ha.. "vill du stanna kvar på skolan ett halvår som teacher trainee".. så i höst e de jag som ska slita hårt med dom nya eleverna och bli deras stöttepelare,så underbart att karro stannar ett halvår till hon med :) så nu är jag hemma hos mamma å pappa och ladda batterierna inför den 25e augusti då allt kör igång igen :)

så har även årets upplaga av stadsfesten gått av stapeln,10-års jubileum,helvete så kul helg vi haft,jag å carro ha bott på hotell kramm och levt rockstjärneliv,å hårt e bara förnamnet.. lördagen sov vi över frukosten och gick direkt på ölen,halsade i sig en öl och sen va man på banan igen.. lördagen va mest bara en dimma,kvällen övergick till ett hysteriskt party med underbara vänner.. längtar redan till nästa år,då checka vi in igen,samma våning och samma rum.. man tacka ju inte nej till för och efterfest med olika band inte :)

nu sitt jag och längta till helgen igen,en midsommarhelg lite söderöver med rallyåkning och riktigt RIKTIGT bra sällskap.. ME LIKE ;) hihi..

ha en bra vecka.. (här råder föressten bloggtorka så de lär väl ta en vecka till nästa inlägg.. )

kääärlek// charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

så va helgen redan förbi..





class="byline">2010-06-06 @ 22:04:20





och den ha varit helt underbar och LUGN :)

i fredags på skolan hade vi prov,hårologi-prov.. hur de gick?  jag kan nu tittulera mig som HÅROLOG och dessutom fick jag tillbaka färgprovet,jaha.. du vill veta hur de gick? FULLPOTT!  min helg va räddad redan här!

va på stan och shoppade lite kläder på lunchen för att halvfira lite,sen efter skolan så åkte jag hemöver, snabbis in till mamma å pappa på middag och sen for jag upp å "jobbade" lite.. 1 färgning och 2 klippningar,MONEY :)

sen drog jag in till härnta och hejjade på carro,hade oss en mysig stund innan de va dax för hemfärd!

lördagen spenderade jag i kyrkis med mamma å pappa,vi klippte gräs och gick lite husesyn, prövade även på lite snöskoterföre på gräsmattan,SATAN va de rök,trodde faktiskt de sku börja brinna :P  varför jag gjorde de? vi sku flytta skotern upp till gammlada för sommarförvaring :)
hann även men en liten shoppingtur denna dag i kramfors,blev ett par leggings och ett linne !

sen när vi kom hem igen så grillade vi,sen åkte jag å hälsade på therese och jimmie,så kul å träffa dig när de va så länge sen sist... som vi skvallrade och snackade skit om allt å inget! blev även en klippning på therese och färgning av fransar och bryn,blev så fint så! på torsdag kommer de även slingor i hennes hår! vilken hottie du komma bli :)

idag ha jag varit på KALAS.. min lilla gudson elis bom-bom fyll 2år på tisdag så vi firade honom idag,nenna blev så förvånad när hon såg mig,tro jag de.. ha inte varit där och hälsat på på evigheter,men nu när jag kommer på hemmaplan en stund så garanterar jag att det kommer bli oftare :)

nu e jag hemma i DÖvik igen,segt segt segt.. mamma å pappa skjutsade hem mig då jag ha lämnat bilen hemma för genomkoll innan besiktingen, var en sväng på ONOFF och jag fick mig en trimmer,en storhandling sen på willys och en veckopeng på 1000kr.. mina föräldrar är verkligen underbara! <3

nu ska jag plugga vidare på permanentlära.. imorrn vänta de sista provet i skolan innan vi slutar så nu ska jag ge gärnet :)

imorrn kommer även min darli hit och hälsar på,jag får rå om hon ända tills på torsdag,myyys!

näe plugga vare..

//charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ibland e livet allt för härligt :)





class="byline">2010-06-03 @ 22:45:01





snart äntligen fredag och jag får åka hemmåt, har fyra klippningar och en färg att göra så kul :)

idag ha vi haft kundpass på skolan,gick bra.. synd bara man får en snorunge i stolen som mitt i hela frisyren ska ändra sig?? ööh.. både jag och min lärare insåg att hon va"en jävla snorunge" MEN när styligen satt på plats så vad hände? JO hon va hur nöjd som hellst.. eeh.. snacka om att varningstrianglarna sprutar... man ska nog lyssna på sin frisörska när jag försöker förklara att man kan inte klippa bort en bena,bilden du kollar på är styling,den kommer vi till i slutet.. aah.. men men.. fick iaf glädjande besked efter kundpasset,hemligt e de :)

på förmiddagen idag så hade vi träning på att kamma vågor,och JAG SATTE DOM!! så sjukt nöjd över mig själv att jag fixa de,å fan så snygga dom va.. nu e de ju helt plötsligt hur kul som hellst att kamma vågor :)

ne nu ska jag fortsätta plugga till provet vi har imorrn,ett väldigt viktigt prov ..!

den här textbiten tycker jag passa så himla bra på mig,,

"Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra"

just nu är livet på topp,nedräkningen har börjat och snaaart smäller de 18-19 juni,vilket JÄVLA party :)

tänker på dig du fina,du vet vem du är.. gröna granen och jag tror på oss ;)

love love love //charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kanske dax för en bloggdesing nu va?





class="byline">2010-06-01 @ 22:58:09





ja tänkte eftersom jag numera e mörkhårig,sen känns väl min lite gammal nu... men när ska jag hinna göra en ny? får nig bli när skolan e slut..

igår så hade vi ju egen hårvård,hur kul som hellst! emil och karro hjälptes åt med mitt hår, en 4B blev de i hela håret med lila elumen slingor för lite effekter,ÅÅÅH så nöjd jag är! sen så satte jag in mitt löshår igen,jag känner mig så sjukt nöjd och fattar inte varför jag varit blond så himla länge??  klippte även till frippan lite,
snacka om blickar på stan.. ME LIKE :)

gjorde ju även karros och emils hår,de va bara utväxt för emils del men karro.. HELVETE vilket projekt!
avfärgning,blondering magnesium magnesium MAGNESIUM!! sen  häxblandning på elumen för ett chockrött resultat,och en röd bottenfärg hanns med.. sjukt spännande när du får löshåret och hela frippan blir klar.. NYFIKEN som faan på resultatet!

mitt resultat finns att beskåda på fejjan :)

så vad mer?
veckorna flyter på och snart e äventyret över,himla skönt då jag längtar efter att komma ut på salong och fortsätta utvecklas på mitt egna vis..
nästa vecka har vi lilla gesällen,måste bara hitta en dammodell tills dess annars blir de inga betyg :/

näe nu för de nog bli sängen för min del,sååå himla trött och kanske att de kan läsas lite om hår och permanent. nåt prov lurar runt knuten!

kärlek // charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()