ojsan..

här har de inte skrivits på länge..
vad som hänt? skolavslutning,stadsfest och ett erbjudande som inte gick att tacka nej till..

kan ju börja berätta lite om skolavslutningen i dagarna tre.. fest fest fest.. och massa städning och gråt,men hur som de haver så fick vi betygen och FAN VILKEN UNDERBAR känsla att öppna kuveret å se att hårt slit under ett halvår lönar sig,toppbetyg och frågan som igentligen alla vill ha.. "vill du stanna kvar på skolan ett halvår som teacher trainee".. så i höst e de jag som ska slita hårt med dom nya eleverna och bli deras stöttepelare,så underbart att karro stannar ett halvår till hon med :) så nu är jag hemma hos mamma å pappa och ladda batterierna inför den 25e augusti då allt kör igång igen :)

så har även årets upplaga av stadsfesten gått av stapeln,10-års jubileum,helvete så kul helg vi haft,jag å carro ha bott på hotell kramm och levt rockstjärneliv,å hårt e bara förnamnet.. lördagen sov vi över frukosten och gick direkt på ölen,halsade i sig en öl och sen va man på banan igen.. lördagen va mest bara en dimma,kvällen övergick till ett hysteriskt party med underbara vänner.. längtar redan till nästa år,då checka vi in igen,samma våning och samma rum.. man tacka ju inte nej till för och efterfest med olika band inte :)

nu sitt jag och längta till helgen igen,en midsommarhelg lite söderöver med rallyåkning och riktigt RIKTIGT bra sällskap.. ME LIKE ;) hihi..

ha en bra vecka.. (här råder föressten bloggtorka så de lär väl ta en vecka till nästa inlägg.. )

kääärlek// charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback