redan tisdag..





class="byline">2010-04-27 @ 23:10:18





snaaaaart e de helg och jag ska åka hem till skogen och fira sista april med min darli!

sitter just nu och spårar ett paket jag beställt med en ny fin tunika som jag hade en tanke om att ha på mig på fredag hmm.. man kan ju alltid drömma om att den kommer i tid.. så himla typiskt när man så gärna vill ha den nu!!!
idag på skolan då.. förmiddagen ägnades och att kolla på de "proffisionella" som hade gesäll träning,deras inläggningar skulle bli utkammade och stylade,kul å se..
sen hade vi genomgång av stilanalys och klädsamhet,lite backa bandet och kolla läget innan vi ska göra de på elever som kommer på tisdag!
sen va de prat om de som komma skall på måndag.. SMIIIINK.. gud som jag längtar.. ska bli helt sjukt kul! fest vardags bröllop show.. allt vi hinner ska vi gå igenom då,självklart på varandra :)
sen efter skolan ha jag varit hos karin och sabrina,vi ha gjort skoluppgiften som ska va inne senast på torsdag.. urtråkig va den,men klar e den :)
nu ska jag sova så jag orkar med kundpassen imorrn!
OVER AND OUT!
kärlek// charly!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

så var de måndag igen och bloggtorkan e ett faktum..





class="byline">2010-04-26 @ 21:02:47





känner att de bara blir mer å mer sällan jag skriver här.. allmänt less på skolan,ha stått och gjort fönvågor hela förmiddagen idag,gamla elever kom upp och hade gesällträning så vi fick så "glatt" stå åt sidan och lalla på..

va iväg efter skolan och shoppade lite till skolarbetet som ska in på torsdag,strukturteckningar och kollage.. känns som att detta e den sista "lugna"veckan på lääänge.. nästa vecka så väntas kundpass,kundpass,kundpass även helgen går i skolans tecken då vi ha koreagrafi träning till vår show i maj.. bara å bita ihop!
nu ska jag va lite snäll och städa åt älsklingen innan han kommer hem från jobbet.. känner att jag ha sjukt mycket energi över idag så då äre bara till å passa på :)
ha en underbar kväll!
kärlek// charly!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

less på skolan..JA FAKTISKT!!





class="byline">2010-04-19 @ 21:36:09





idag är verkligen en dag jag hellst bara vill radera ur livet..

hade inläggning på förmiddagen idag på skolan,allt va frid och fröjd och gick hur bra som hellst,så blev de eftermiddag och rektorn kommer in och ska träna långhårsuppsättning med oss..
loops står på listan,pust suck och stön..
går helt okej och resultatet blir bra,sen så snubblar min lilla molntuss på mitt stativ och hela frisyren rasar..fan fan fan,så vår älskade lärare ha inte varit och kollat på den FÖRÄN nu,jaha?? den e ju pajj,förstörd och ser helt missbildad ut.. så säger hon "tänk på balansen i frisyren charly".. eeh?? hon trodde alltså att jag hade gjort den så med flit.. att den skulle se helt jävla förjävlig ut?? mm.. och jag ska inte kunna bättre än så??  om det vore så härligt att hon hade kommit 5 minuter innan så kanske KAANSKE man hade fått en positiv blick.. nu kändes de mest som en käftsmäll...!
så till mitt hår.. grått å jävligt.. idag e ingen bra dag alls.. usch..
imorn SKA jag ha tillbaka mitt blonda hår igen INNAN jag lämnar skolan för dagen!!
imorrn kundpass..
nu mys med älskade älsklingen DM :)
kärlek // charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

söndagsångor..





class="byline">2010-04-18 @ 16:23:27





vaknade imorse och kände att FAAN .. idag ska man inte alls kliva upp,igentligen skulle jag ha dragit täcket över huvudet och somnat om.. USCH!!

men satan så kul de va igår! träffa alla kära vänner som man träffar alldelens för sällan.. va först hemma hos tina i hennes nya hus,riktigt mysigt hade hon fått de,hon kör på samma stil som mig,svart å vitt.. i lööve it!

sen så åkte vi ner till krogen,svenssons.. de bara vimla av folk som man kände,kul å se hur alla ser ut idag sådär 10 år senare..vissa ha man ju träffat emellanåt men så typ som johan,ha inte sett skymten av han sen den dagen vi gick ut gymnasiet,ja riktigt riktigt skoj hade vi,önska att kvällen aldrig sku tagit slut! 
men men,, ny dag nya tag.. ha hunnit med rätt så mycket i helgen,klippning på kära linda,ha städat bilen,tvättat bilen och lagt på sommardäcken,nu känns de att de är våååår ..!!

sitt just nu och vänta på middagen,kyckling står på menyn,mmm me like :) sen ska jag till carro en sväng och seeeen ska jag hem till älskade övik och min älskade DM..guuud som jag saknar dig hjärtat mitt!!

hoppas alla haft en lika underbart härlig helg som jag haft :)

kärlek//charly! 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

OHla laaaa..





class="byline">2010-04-15 @ 23:35:01





sitter här och räknar ner minuterna tills de e FREEEDAG..äntligen helg igen! denna helgen ska jag spendera hemma i byn,ska hinna med massor,klippningar,byta däck på bilen,städa bilen(skulle va himla bra) sen så äre ju ÅTERKLASSTRÄFFEN som hägrar.. ska bli skjukt skoj å se vad alla gör nu för tiden :)

så som ni märker så e jag himla dålig på att uppdatera bloggen.. de råder bloggtorka för tillfället..
igår på skolan hade vi egen hårvård,så himla passande då jag ska på galeejs i helgen,jag klippte till frippan lite,färgade om allt och gjorde även om hårförlängningen,jag e RIKTIGT nöjd :)
idag på skolan så ha vi mest lalla runt,hade catwalk imorse och pratade om färgrecept och massa olika "missar" man kan RÅKA göra,sen så rättade vi provet som vi gjorde i måndags.. 55/59 poäng,nöjd!!  ja sen så klippte vi VE-OLJA docka våran,en jävligt ful frippa men som man kan effilera,klippa till,skära in och styla så skulle de bli riktigt snyggt.. men de fick bli en annan dag,idag skulle hon va ful..å de blev hon,punkt.
yepp,sitt å vänta att tiden ska gå lite fortare så jag får träffa min kärlek.. mitt lilla D.M som är underbarast,tack för att du finns i mitt liv,jag blir bara mer å mer kär i dig!! <3
ha en underbar helg!
kärlek//charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sådär ja...





class="byline">2010-04-12 @ 21:11:34





ledigheten e slut och skolan började igen idag,hade pluggat som sjutton för denna dagen eftersom jag visste vad som väntades.. PROV..känns ändå som att de gick bra.. vad annars efter allt detta pluggande?? :)

efter provet så fick vi göra en inläggning,en sån där med vågor.. BETYDLIGT lättare än att FÖNA vågor kan jag lugnt meddela!  sen i eftermiddag så hade vi styling på varandra.. alltid lika kul och såå skönt när man får bara sitta och studera sin vän som gör under med ens hår!
hmm ja veckan som gått då..
va ju hemma och jobbade ihop lite pengar,sen ha jag varit i övik hela veckan,städat och donat,varit med carro och såklart med min robin.. plugg plugg och ännu mera plugg... hanns med lite parteey i helgen,mamma å pappa mathias och anna-karin va även hit så vi va på stan och shoppade.. jag fick ÄNTLIGEN mina fina blomskor som jag trånat efter så länge på HM,såå nöjd.. fick även en svart baströja som kan användas på kundpass! tack underbara mamma och pappa.. ja just.. fick ju även en ny kaffebryggare då jag i torsdags råkade slå sönder min :P
jaha.. carro ha nu åkt hem och jag sitt hos robin och vänta på att han ska sluta jobbet,ska strax sätta mig och plugga färglära,65 sidor kvar innan boken e genomplöjd! puuh!!
ha en bra måndagskväll alla kära läsare!
kärlek//charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

påskens glansdagar e förbi..





class="byline">2010-04-06 @ 20:29:22





nu e det vanlig vardag igen,darli e här och hälsar på,vi ha varit på stan idag och shoppat..utgång väntas i helgen och vi sku hitta nå snyggt å ha på oss,jag gick å leta å leta och trodde hoppet va ute när vi gick in på ÅHLEN´s av alla ställen..där hitta jag en suuuperfin klänning med nitar å köpte ju ¨såklart den.. nu sitter jag här med dåligt samvete och 350kr fattigare.. suck..vet verkligen inte hur jag ska göra.. behålla eller lämna tillbaka?? VAD FAN GÖR MAN??

nu så sitter vi här och ser på dating in the dark,helt sjukt program men ja..skoj som fan :)
igår föressten såg vi en himla bra film.. "så olika" vad är de med han JOHAN WIDERBERG?? nåt iaf.. ha nyss ladda hem "under solen".. ska njuuuuta efter tv-programmet  och längta efter älsklingen,snaaart hemma från jobbet så vi kan mysa :)

ska försöka skriva ner ett CV och sen i veckan ska de till å sökas jobb,håll tummen för mig!!

ha en bra vecka.. blir nog glest skrivet här i veckan då jag aldrig e hemma :P

kärlek// charly!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

nu va de längesen sist..





class="byline">2010-04-02 @ 18:33:18





jag skrev här alltså.. men jag ha haft om möjligt ännu mer å göra i skolan,massa plugg utöver timmarna som jag spenderar på skolan.. i veckan började vi med "kundpassen" min första kund va HUR gullig som hellst,hon skulle ha en klippning,bottenfärg och sen slingor.. så jaa.. de tog ett bra tag :P

sen som sagt en massa pluggande och läxor, känns så skönt att äntligen ha lite lov,dock är de bara över påsk helgen för sen har vi jobbsökar-dagar men jag ska ta det lugnt och försöka traggla mig igenom alla böcker..

så va de påsk..helt sjukt va fort tiden går,tyckte nyss de va jul.. känns så underbart att de värmer ute och snön sakta med säkert försvinner! HELT LOVELY!!

ha en undebar påsk tillsammans med era nära och kära..

jag längat efter dig min underbara Robin.. snacka om att du är speciell! <3

kärlek//Charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()