de hade kunnat sluta i blodbad..





class="byline">2010-02-28 @ 21:13:03





satt mig i bilen och skulle åka hem vid halv-sex tiden,prata lite med mamma och sa hej då,ut i bilen och märkte att jag hade lite bensin i bilen,så bestämde mig för å åka över skogen å ut i gallsätter.. asdåligt väglag,snörök och naturligtvis snöfall..aja tänkte jag efter jag tankat.. jag bruka ju inte bry mig,jag e inte rädd för å köra bil..
haha.. vilket skämt.. DE BLEV JAG LITE SENARE..

när jag kom till utfarten i gallsätter så blinka en bil åt mig i motsatt körfält,men jag tänkte inte så mycket på de,körde på 110 och gasade upp.. men så ser jag nåt mitt i vägen så jag tvärnita,å vafaan.. där ligger en STOR älg,påkörd av bilen framför.. precis när jag vejar förbi så blir de trafiknykter på radion och dom nämner detta,alltså jag va helt skakis.. hade jag kommit två minuter tidigare hade de kanske varit jag som kört på den,de kanske hade varit jag som fått hela framrutan intryckt på min bil.. usch... vilken obehaglig sak å uppleva,iaf så blev de ju trafikköer och massa polisbilar som sku fram så de tog tid och köra milen som va kvar,de ha ju aldrig tagit två timmar och köra förut,låg i snitt 70km/h hela vägen,alla va nog i chock som kom efter mig för de va ingen "vanlig" omgasare som kom,de va bara lugnt å fint.. man tänker ju lite på älgen med..stackarn..

men men... kom ju iaf hem tillslut och nu ska jag strax duscha och lägga mig,blir tidig sänggång ikväll,e inte alls pigg.. feber och hosta.. ska kurera mig tills imorrn så jag e lite piggare på skolan :)

kärlek// charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

pimpelpremmen och massa snö..





class="byline">2010-02-27 @ 23:20:19





klev upp halv åtta imorse för å koka varm choklad,sen bar de iväg ut i snökaoset,tur man inte skulle köra så långt.. mötte upp steffe och freddan och gick ut på östbytjärna,borrade upp hål och satt oss å vänta och vänta och VÄNTA.. detta eviga tålamod man ska ha när man fiskar kan jag bli tokig på,efter typ en timme vare så dax,stefan fick sin första,sin andra och sin tredje fisk..klart på 3 minuter(man får bara ta upp 3 fiskar per fiskekort) så tog carro och jag över hans hål för å testa men så klart... STENDÖTT..
jag gick tillbaka till mitt och satt mig,typ 2 sekunder senare hade jag fått min första och enda firre,en rätt så stor röding blev de,fint de:)

sen drog jag å carro in till kramfors och gick på stan,skylten som jag skrev om igår va ingen "ny" .. de va swedbanks skylt som nån hade kraschat.. haha!

men iaf så hitta jag lite saker på stan..
foundation,mascara(ny motordriven grej) och en läppglans(köpte en lipplumper och fan den funka,jäklarns så de pirra i läpparna)
sen så hitta jag ett sött babyset till linda å tobbes lilla klara... och ett par partyleggings till mig själv.. sen åkte vi iväg till dollares som vanligt,DÄR hitta man alltid nåt å köpa :)

åkte hem och laga gomiddag,fläskfilé med potatisklyftor/morotsstavar i ugn,sås och massa sallad.. mumma!
såg på en film som jag inhandlade på dollares "ingen kan älska som vi" en gammfilm från 80-talet men den va riktigt bra och romantisk :)

sen så bar de iväg hem till mamma å pappa,snacka med mamma en stund och sen for jag till linda och tobbe och kolla på deras lilla nya mirakel.. gud så liten och söt hon e,ett riktigt gullhuvvé :)

så min dag ha innehållit ganska så mkt roligheter,men nu e jag tött och ska verklugen sooooova imorrn :)
sen äre måndag igen och skola :)

kärlek// charly!

ps... behandla dina nära och kära precis som du själv vill bli behandlad så mår alla bäst!....

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

dax för FREEEEDAGSMYYYS!!!





class="byline">2010-02-27 @ 01:07:30





helgen är äntligen här... jag vaknade ganska skumt idag.. klockan var 4.30 och jag hade förmodligen drömt nå konstigt så jag vaknade av att jag trodde nån typ nöp mig i låret och neråt,sen kändes de som att nån skakade i sängen.. vad FAN betyder de??  man börja fundera på sinnesförvirring! ..


vad väntades på skoltiden idag då?? JOOO så klart permanentrullning,huvva.. fick rulla på marita-dockan idag som inte e så sönderklippt ännu,gick så bra första rullningen och tog inte så lång tid men sen.. man e ju lite småless efter ha rulla ett HELT huvvé.. mm.. så kommer vår kära lärare och säger .. "BRA jobbat,plocka nu ut alla och tävla mot dig själv hur lång tid det tar ".. BAAAH.. fyfaan så tråkigt.. då tappa man suget men jag e tjurig och rullade igen,HAHA.. tog bara 45 minuter på hela huvudet,DÄR SATT DEN! :P

efter lunchen sen så fick vi rulla på vertikalen och permanenta på riktigt,äntligen tänker man tills man känner lukten av permanentsvätskan.. USCH.. de lukta verkligen MAGSJUKEBAJS! jag trodde jag va härdad från de mest äckliga lukter som finns men icke,jag mådde så illa så jag tjöjdes! usch usch usch.. men iaf så blev de en permanent om den än såg ut som pubishår(sabrinas fina uttryck) haha..

sen så va helgen kommen och jag satt mig på bussen,värsta fans busstur jag åkt,tog hur lång tid som hellst i detta vädret så jag va inte hemma förän kvart över sju..!

åkte iaf en sväng till krammen och kollade läget,hade väl inte hänt så mkt mer än att apoteket ha bytt namn till apotek <3  och en annan stjärnskylt på stan.. hmm.. vad e meningen lixom? :P

sitt hemma hos carro nu å ska snart sova,vi ha nyss sett på film hyrde "prinsessa" den va faktiskt bra.. de enda är väl att man inte riktigt förstå hur BRA man har det..

imorrn eller ja nu på morgonen bär de av till östbytjärna för pimpling,premiär där.. här ska "pimplas" som bara den :)

ha en bra lördag!

kärlek//charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

schooooo !





class="byline">2010-02-25 @ 22:31:18





så vare redan torsdag,snacka om att veckorna bara springer iväg..

ha haft Stefan idag på skolan,han ha verkligen blivit "mjukare" och de känns inte alls lika skrämmade och ha honom,men de kan ju va som så att vi inte e så olydiga?
iaf så skulle vi klippa en klassisk herrfrisyr( fast man sku inte säga herr,men men.. )
stod där och gjorde min guide,vips.. så hade jag klippt mig i knogen,den här gången blev de ganska djupt tillåmed,så jävla klantigt.. men de kommer verkligen inte va sista gången de händer.!
iaf så klippte vi som sagt guiden,sen fortsatte vi med avdelning 1,2,3 horisontellt,sen fortsatte vi utan guide på avdelning 4,vertikal diagonal (gradering) fortsatte så på avdelning 5,6,7 och sen crosschecking,klart !
haha ni fatta va? :P
iaf så stog man som ett fån och fatta knappt vad man gjort,så kom Stefan fram och sa "SUVERÄNT" baah.. man undra ju om han skoja,men icke.. va heeelt perfa! puuh!

klippte även lite effilering,sjukt kul metod och inte allt för svårt!

sen efter skolan så kom mamma å pappa å hämtade mig,vi for på jysk och handlade ett tyg till min sänggavel,va in på rustan en sväng och handlade sen på willys,tur man har mamma å pappa,dom betalade allt jag ville ha:)

åkte sen hem och skådade den vackra soffan jag köpt,ÄNTLIGEN nån stans å sitta! så ikväll ha vi skruva upp massa hyllor och satt upp talvor,e så himla nöjd med hur de ser ut som här nu så ni ska bara veta,ska ta kort nån dag framöver och lägga ut,en riktig MYS-LYA :)

näe nu ska jag packa lite och duscha,imorrn ska jag hem till utansjö/ramvik å ha en skön lugn helg!

kärlek// charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

en helt UNDERBAR dag..





class="byline">2010-02-24 @ 20:38:30





gick till skolan idag men förhoppning om en LITEN uppfräshning i håret,då mena jag en LITEN..

så kommer vår kära lärare Pia in i klassrummet och nämner "egen hårvård" å då mena hon inte en liten toning som de lät igår,nä lättfärg,färg och för vissa..BLEKNING :) jag tjatade ju så igår på att jag verkligen skulle behöva göra en i min hårbotten och sagt å gjort... jag paxade sabrina som frissa och vi började :)

först kolla min naturliga hårfärg och fastställa det,sen så kom sabrina på att vi även skulle lägga på en violett toning som naturaliserar det gula i blekningen..

här kommer en före och en efter bild... SKAPLIGT STOR SKILLNAD.. jag e iaf asnöjd med resultatet.. vad tycker ni??  det fattas bara en grym klippning nu :D

FÖRE-bilder..







och EFTER...





 


vad tycks? jag e iaf supernöjd :D


imorrn väntas herrklippning med Stefan heeela dagen,skoj skoj :)
och så får jag min efterlängtade soffa då,mamma å pappa kommer även upp å hälsar på <3

käääärlek// charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

färgning,tvättning och massa annat bus..





class="byline">2010-02-23 @ 19:36:25





Idag har vi haft Pia på skolan,mysigare lärare får man ju verkligen leta efter,heeelt underbar!
fram med våran "samuel" docka och blanda färg,jag valde en 4R+4NN..nån som kan lista ut vad de blir för färg? hehe.. ja gör nån de så är dom BRA :)
blev iaf ett snyggt resultat!

sen efter de så fick vi göra slingor på varandra,eller dra upp ur silikonhätta för att vi skulle ha förståelse för kunderna att det är smärtsamt.. om de va de? ja alltså FYYFAN, jag å Karin jobbade ihop och för henne föll de tårar,jag kände mig som världens hemskaste människa,göra illa nån annan medvetet är väl de värsta som finns? men hon fick ju iaf lite payback när hon sen skulle göra på mig,huvvaligen vilken S-M-Ä-R-T-A!!!!!! de där vill jag aldrig göra om! Malin i klassen fick en makeover med slingor,lycko henne :)

sen efter de behövde vi nåt lite mer skonsamt och bra för håret,vi fick göra schamponering på varandra,massage mm.. gjorde en FIL-intensive cure,luktar helt underbart gott,och vilken underbar känsla för mitt hår,ha aldrig känts så här fräscht och fint nån gång,tänk va lite BRA hårprodukter kan göra underverk!!

när jag började på skolan hade jag en styrka på 2,5 och sträckbarhet på 4 vilket INTE är bra,man ska ha en styrka på MINST 1 över sträckbarheten.. hmm.. men jag köpte schampo och balsam och ha ju bara använt de, nu idag när jag å Sabrina gjorde nytt hårtest hade jag styrka på 5,4 och sträckbarhet på 6,2.. WOW.. de kan man kalla underverk,nu mår mitt hår bra ju.. som grädden på moset ska jag färga håret i helgen så då kan man se om de står pall för de eller om jag kommer tillbaka på skolan på måndag som skalle-per :P

lyckad dag idag! längtar tills imorrn då vi ska göra en himla rolig grej på varandra,mer än så säg jag inte idag :)

ha en underbar kväll!

kärlek//charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag den 22 Februari..





class="byline">2010-02-22 @ 20:22:57





Vaknade med en DUNS imorse,min fina "rumsavdelare" flög i golvet,min påhittiga uppsättning funkade inte tyvärr,sen två sekunder senare så flög en tavla ner i golvet,hmm.. tro de va nå spöke som va här å rörde runt i min inredning.. ingen bra början alls på veckan..

när jag sen va påväg till bussen så ringde IKEA,blev glatt positiv när dom sa att soffan sku komma på torsdag MEN alltid ska de va nåt jävulskap.. dom kunde inte säga nån tid,inte ens en c:a tid,så mellan 12-20.30 skulle de finnas nån hemma som kan ta emot soffjävlen,service?? oh noo!  man kunde inte ens ÖNSKA en tid,jag blev svinsur och sa "åh hur FAN gör ni när man måste jobba/studera och inte kan komma iväg? när man är nyinflyttad och inte känner så många här?"  till svar fick jag ... "det får du själv lösa.."  uuumpfh... vilken svinkossa!
ringde till mamma som bröt ihop direkt,tyckte så synd om henne,hon har ju så mkt med allt just nu å så skulle även detta jävlas.. vi fick ju faktiskt till svar på ikea att man kan komma överens om tider på dygnet då dom ska komma.. !

nog om de,ha jagat jagat hela kvällen efter nån som kan ställa upp,men som vanligt e de INGEN som kan.. då kan man börja undra vad man har för vänner? hur mycket man själv ställer upp men ALDRIG få nåt tillbaka.. MEN de e de ändrig på NU.. kan jag lova! ...

när de som sagt var krisa som i detta fallet så ställer ju alltid föräldrarna upp,vad skulle jag göra utan er? pappa kom hem idag efter operationen så han ska komma upp,mamma ska flytta sin lediga dag till torsdag så hon ska följa med,JAG sa först nej innan mamma sa hon sku med,ALRIG att jag vill pappa ska köra hit upp själv nyopererad,så tack än en gång mamma å pappa,vi ska ha en MYSTORSDAG tillsammans här i övik:)

dagen på skolan har sett ut som så här:

*efter all permanetrullning i helgen så skulle vi visa det FÄRDIGA resultatet,godkänt iaf :)
*klippning design : helform diagonal 45 grader,föning och bedömning,fick G.. puuh.. på rätt spår (man kunde inte få mer än g så de va ju BRA)
*klippning design : ökande längder med rörlig guide,mycket roligt klippset som inte känns helt omöjlig å göra,sen styling i temat: DRAMA,tyvärr tog jag aldrig nån bild så ni får ej se resultatet :)

ha en bra kväll!

kärlek// charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgens bravader i miniformat...





class="byline">2010-02-21 @ 22:39:18





ja så ha ännu en helg passerat å MY GOD vilken rolig helg:P

skola i fredags,permanentrullning och lite klippning,sen så efter skolan så kom min CARRO hit,gjorde oss iordning och drog iväg till sabrina och karin på lite förfest innan förfesten :)

när vi väl kommit till stina så vare ett bra drag där,jag har faktiskt kommit till VÄRLDENS bästa klass,man tänker tillbaka på att för en månad sedan kände man inte nån av dom,man visste inte ens att dom fanns.. tänk va skumt att man kan gå miste om så underbara människor? när jag tänker på de så känner jag .. varför e skolan bara ett halvår??

iaf så blev de utgång,va först en sväng på LEX och sen drog vi vidare till OLLES,ganska så bra drag på OLLES,sen så väntades sääängen,vaknade upp på lördag av en skum känsla.. va inte alls nå pigg och ja.. nå mer behöv vi inte säga,haha :P

jag å carro va en sväng på "min" ICA å handlade gotta och dricka,sen så satt vi bara hemma och tyckte synd om varandra,somnde rätt tidigt oxå.. stod å öva lite hemläxa-permanentrullning,men jag blev så illamående så jag slutade,,

sen idag va vi på stan en sväng å carro köpte en superfin klänning som hon ska ha på sig på vinterfesten näst nästa helg - KRAMMEN HERE WE COME :)

ha fixat ännu mer i lägenheten idag,väntar just nu på min soffa,sen min sänggavel,förhoppningsvis så får jag skjuts upp nästa söndag så mamma å pappa följer med och hjälper mig med några hyllor som ska upp och de sista tavlorna,sen äre äntligen klart :)

nu väntas sängen,imorrn e de skola igen och då ska vi visa upp en perfa permanentrullning,hmmm.. min kan diskuteras,, ska bli intressant å se allas :P

ha en bra kväll!

kärlek / charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ny dag,nya möjligheter...





class="byline">2010-02-17 @ 21:12:17





vaknade imorse då mamma ringde,blev helt kall i kroppen men de va glädjebesked,hon var på väg hem och skulle hämta lite kläder till pappa,han blir kvar på sjukan tills på fredag,alla värden och EKG va på topp hela natten,det va nog de bästa jag hört på länge <3

så idag på skolan ha vi startat grundkurs i hårologi,vi fick gå in lite på produkterna vi har på skolan,vad dom är till för.. blir bara så irriterad då man vill ha mer mer mer info om grejjerna,men de kommer med tiden..

fick även göra hårtest,vilket va mindre skoj.. jag hade inte så bra värden.. styrka 3,1 och sträckbarhet 3,6..vilket betyder att mitt hår är VÄLDIGT behandlat,MEN en glädjande sak e ju de att sen jag köpte schampot första veckan på skolan så har jag iaf förbättrat värdena :)

efter skolan så gick jag karin och sabbe på stan,skulle försöka hitta nåt till fredag,blev iaf ett halsband och armband,sen får jag pussla ihop resten med nåt jag har hemma..

nu ska jag ta fram lite grejjer för imorrn å sen vänta duschen,det luktar så gott med nybakat här hemma :)

ha en bra kväll!

kärlek// charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

när man är på topp..kan de dala så fort igen..





class="byline">2010-02-16 @ 20:36:49





det va just de som hände idag.. va på sånt bra humör och tog en härlig promenad hem från skolan idag,när jag nästan va hemma kom samtalet jag inte ville ha..

mamma ringde och berättade att pappa va på väg till sjukhuset,problem med hjärtat IGEN.. hela jag blev alldelens kall,kände hela världen öppnade sig för mina fötter och jag sjönk så lång ner jag kunde.. varför i hela friden tar aldrig denna smärta slut? utåtsett visa man bara glädje och strålande glöd men tänker man efter så gråter hjärtat helt hysteriskt.. man undrar.. VARFÖR händer allt min familj och mina nära och kära?! varför får man inte leva livet och känna lycka lycka LYCKA??

idag är de nästan exakt på dagen 6 år sedan pappa gjorde sin första hjärtoperation,efter ett hårt liv med alkoholism och ångest så kom det som en smäll.. jag hade precis flyttat till Göteborg och skulle börja mitt "nya" roliga liv..  vilken käftsmäll jag fick!

så nu nästan exakt 6år senare så kommer detta samtal.. jag har precis flyttat till en ny stad och börjat ett "nytt" liv,kändes såväl på mammas röst att nåt va galet,nåt va verkligen fel..  man önskar ibland man skulle kunna blunda och inte lyssna..

äntligen ha jag fått samtal från sjukhuset,det hade gått bra denna gången med..


"pappa- du är den bästa PAPPA man kan önska sig,
 pappa- jag skulle inte kunna leva en dag utan dig,
 pappa-även fast jag inte visa dej varje dag..JAG ÄLSKAR DIG,
 pappa-jag skulle inte va den jag är utan dig,
 pappa-du är väldens bästa PAPPA.."


  jag ska ta vara på varje dag,leva dag för dag.. inte glömma bort allt min älskade pappa gör för mig.. 


 kärlek// charly 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

en sista snutt på helgen..





class="byline">2010-02-14 @ 23:30:27





sitt hemma i min lägenhet just nu och ha pillat lite med bloggdesignen,blir aldrig nöjd och när jag fixat nåt bra så sabbar jag det med nåt annat.. aja.. såhär kommer den se ut med lite små ändringar som kommer senare..
hoppas den duger för er som läs den? :)

idag ha jag då "pluggat" lite.. renskrev de mesta ut blocket så nu ha jag de ur världen,va ju en HEL del då jag e så slarvig med sånt där.. 

sen vare som sagt dax och åka hem till övik.. konstigt de känns å säga hem,men de känns konstigt på ett BRA sätt :)

så va mamma å pappa så snälla att dom skjutsade mig till ullånger så jag kunde åka med en buss som matchade in lite bättre, så när jag kom till övik så fick jag slänga upp väskan på axeln och börja gå,tyvärr så går de inte nå stadsbussar på söndagar så jag fick mig en skön promme hem,häääärligt!

nu ska jag ta å dejta JB en sväng,ska bli heeelt underbart!!

hoppas alla haft en underbar alla <3- dag idag!!

kärlek//charly!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

en vecka senare..





class="byline">2010-02-14 @ 00:58:34





usch jag skäms,så himla dålig på å skriva blogg för tillfället.. men jag skaaaa skärpa mig,känns mest som att jag inte har tid till de just nu,ingen inspi. när designen ser ut som den gör men detta jävla ps funka inte som jag vill :S  

iaf.. denna helgen e jag hemma hos mamma å pappa och hälsar på,åkte med bussen direkt efter skolan i fredags.. det e heeelt underbart å bo i övik faktiskt,så nära stan men ändå utanför,lägenheten e asmysig och nu när jag börjat göra mig hemmastadd så trivs jag riktigt bra i den :)

så idag ha jag å mamma varit å gjort birsta,åkte vid tio och kom hem vid fem,hittade de som jag sökte.. en ny soffa och två nya kuddar till den,en kökslampa,oda doftljus,nya sängben och lite annat krafs.. mamma bjöd mig på allt å jag bjöd tillbaka med en ikea-körv å dricka.. jäävligt bra deal tyckte jag :P

sen ikväll ha jag varit hos darli,ska sova här inatt så jag få rå om hon riktigt mkt innan jag åker hem imorn.. vi ha sett på film,blev en beck och nån skitfilm.. sen ha vi sett på mello.. känns som MANBOY kan bli en riktig dansdänga faktiskt.. en äkta slager iaf :)   ah juste.. va å åt i kramfors med darli ikväll,måste ju hålla koll på stället nu när man inte bor där :)

så imorn då.. ska sy kuddfodralen till nya soffkuddarna innan hemgång,sen så ska jag umgås med mamma å pappa..

ah juste...ha varit å hälsa på min lilla älskade tjorven idag,åh så lycklig ja blev när jag såg hur han trivdes och mådde bra,älskar dig mitt lilla charmtroll! <3

over and out!

kärlek/ charly

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

flyttar för fullt..





class="byline">2010-02-06 @ 01:43:24





ja som sagt så byter jag stad nu,känns verkligen asskönt,dock inte allt städande,urless.. tur mamma å anna-karin varit här å hjälpt mig,att man kan samla på sig så sjukt mycket skit?? herrgud..

helgen e här å en vecka av skolan e till ända,dom bara rusar fram,å de e såååå kul!

ska ta å sova lite nu,lovar å komma igång med bloggen snart och ny design.. LOVAR! :D

kärlek/charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()