antoher day in paradise..





class="byline">2010-01-28 @ 23:14:43





jag lever verkligen drömmen vill jag lova.. fan så sjukt bra jag trivs i klassen,finns ju riktiga pärlor här:)

idag ha vi fortsatt med uppsättningar och lite visning av själva pivot point ,intressant å SJUKT kul..  ska försöka fixa min blogg i helgen.. har visst kommit på att jag vill ha en helt ny header :) kommer upp bilder sen..dom finns förövrigt på min facebook nu,alla ha åtkomst på dom och mitt nick där e såklart charly hennig.. bara kolla in mästerverken :D

näe nu vänta en god dejt med jb.. sååå nice :)


kärlek//charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

chicago besök och snöoväder..





class="byline">2010-01-27 @ 21:16:54





så ha denna lovely dag sett ut.. helt sjukt va de snöa och FORTSÄTTER!!!! :O

idag ha vi haft de riktigt skoj i skolan,hade ju som sagt besök av två från chicago som tränade oss i håruppsättningar, helt galet blev de,alltså där kan man snacka design på hår!! å sen blev de ju inte SÅ tokigt när vi gjorde de heller :)

har varit å kollat på lägenhet idag ute på "varvet" alltså den va ju rätt så mysig å så men njaa.. han va ju dyrare på hyran än vad han tidigare sagt,jag får betala lika mkt där som mitt inne i stan.. ska jaga jaga efter dom som hyr ut i stan,lika stort men billigare där :)

sitter just nu på vandrarhemmet i övik,helt seg i huvvè.. ska bara kolla klart på tvn så ska jag hoppa in i duschen säng SÄÄÄÄNGEN.. gud så underbart! 

hörs snart igen!

inom kort kommer de upp bilder från första dagarna på skolan här.. håll utkik :D

puss å kärlek //charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

gud så trötter..





class="byline">2010-01-26 @ 23:49:38





äre meningen att man ska va så här trött när man e student?? ha nu gått två dagar och jäävlar va mycket nytt man lärt sig,ingen latsida alls här inte, personkemi,arbetssätt,håruppsättningar,lära-känna-varandra,ja.. listan kan göras lång av de vi fått göra.. imorrn vänta nya utmaningar..  besök från chicago väntar,två stycken proffs ska komma till skolan och träna oss i håruppsättningar och de i ett rasande tempo och på ENGELSKA!!! helt sjukt liv jag lever... de här är nog den mest spännande tiden i mitt liv.. man vet aldrig vad som ska hända från dag till dag.. de e som vår lärare sa" bara å spänna fast säkerhetsbältet och åka med på en OFÖRGLÖMLIG RESA".. helt awesome!

som sagt så tar ju resorna en massa tid för mig så redan igår första dagen så insåg jag .. det kommer aldrig funka..  så nu e jag på jakt efter en lägenhet,ha hitta en som jag ska å kolla på imorrn efter skolan, inatt sover jag i ullånger,imorrn å på torsdag blir jag tillfällig öviksbo,då vankas de vandrarhem :P men men..

så ni vet så e inte detta min slutgiltliga bloggdesign,jag ha så mkt i skolan så den får ge lite vika tills jag ha lite tid en kväll.. den ska bli jättefin,jag ha ju äntligen fattat med hjälp från HEDMAN hur man gör som.. TACK:)

men men.. den som vänta på nåt gott.. kan vänta länge ;) men den kommer,jag lovar :)

näe nu ska jag gå å lägga mig så jag orkar med dagen  imorrn!

kärlek//charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tanken är..





class="byline">2010-01-20 @ 01:45:53





att jag ska fixa en ny bloggdesign,håller på å fixa de nu men jag måste fixa photoshop först.. så ser de konstigt ut e de bara jag som leker.. jag ska fan fixa en ny design på egen väg :)

håll tummen på att de slutar väl.. annars e nog de här de sista inlägget från denna blogg!

puss// charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

vakennatt igen..





class="byline">2010-01-19 @ 01:50:44





hade inte jag vänt tillbaka dygnet?? tydligen inte.. men vad gör de? sista veckan i "frihet" gör jag som jag vill med :) nätterna e härliga å va vaken på,man kommer på så mkt,men dessa huvudspöken gör sig påmind oxå..
hur gör man sig av med dem? nåt som ha ett bra knep??

idag ha jag väl inte gjort så överdrivet mkt.. sov ganska länge imorse,tog mig en prommenix ute i den sköna naturen( oh så poetiskt).. va på handlarn och köpte mjölk,hem igen och gjorde pannkakor.. fan va gött de blev.. riktigt bleka pannkakor med lite socker på.. mmm :D
sen ikväll vankades jobb,jobbade med gretchen .. skönt de vill jag lova då de va en jäkla livfylld kväll på boende.. eller ja... en boende.. kändes väldigt skönt å veta att snaaart.. de e 4 arbetsdagar kvar sen så!!!!

ha suttit på fejjan ikväll å pratat med en gammal vän från kyrkis.. vi prata om allt å inget,sen så kom jag på frågan om de fanns nå karlar där uppe som skulle kunna passa mig.. eller ja.. en iaf..  man vet aldrig va som finns i små byhålor :P  tro iaf jag ska ta mig en tripp dit och tjecka av.. man vet ju som sagt var aldrig vad jag kan ta mig till heller.. vill jag ha nåt så jävlar va jag kan kämpa,i slutändan bruka jag kunna få min vilja igenom :)

va som sagt var på tupperwearparty igår söndag,va et härligt gäng med tjejer där å barn.. herregud.. de va en sån där stund då jag tänkte "aldrig i livet skaffa barn.." haha.. vilket liv de va.. men menjag bli väl mogen nån gång jag med för den saken :P
köpte iaf en slickepott till mamma å en vinöppnare till mig själv( kan ju behövas då den andra tappade snoppen vid vinflasköppning,stackarn där! )

näe ni..vad ska man hitta på nu under småtimmarna?? inte en aning.. imorn vänta en ny dag med nya spännande äventyr.. härnta och äbro stå på menyn :P

kärlek// charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

natt natt natt...





class="byline">2010-01-17 @ 05:16:16





ja inatt ha jag jobbat,puuh så segt de går men snaaart får jag gå hem och få min efterlängtade sömn,dock bli den kort..ska iväg till petra klockan två på tupperwearparty,känns väl sådär men ändå,kanske lyckas vrida tillbaka dygnet snabbare än förra gången jag jobbade natt,då tog de fan en vecka.. men icke.. jobb vänta på måndag igen så då äre bara å va fit for fight :P

nu ska vi snart köra sista ronden innan morgonpersonalen kommer inramlandes :P

helgen annars då??

hmm.. va i sundsvall på bio i fredags,snabba cash stod på menyn.. helvete så snygg karln e,men filmen..njaa.. kunde ju varit bättre.. men värd å se? absolut :)
va nere hos en kär vän sen på kvällen och kolla på film och åt glass,behövde nån vakenlurv som höll mig vaken,å att jag va.. kom hem 05 så sömnen pågick ganska länge, klev inte upp förän halv två på lördagen.. ibland känns de ganska så skööönt å sova :)

näe nu ni.. dax å arbeta :D

puss påer! // charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sitter och funderar..





class="byline">2010-01-15 @ 00:48:31





på livet.. på framtiden.. om 10 dagar börjar ett nytt kapitel i mitt liv,det ska bli superspännande men skrämmande på ett vis.. tankarna om vad som ska hända,kommer jag duga? kommer jag verkligen fixa de här?? har jag tagit mig vatten över huvudet?? man får höra hela tiden om att självklart kommer du fixa de här,du fixa ju de mesta.. men gör jag verkligen de?? ju närmare jag kommer destomer tvekar jag.. men en sak e säker.. jag vill,jag vill så gärna visa att jag fixar detta,jag vill flytta,starta om på nytt.. vill lämna allt jobbigt bakom mig som denna by ha i sina gömmor..

om ett halvår har jag en ny utbildning,nya erfarenheter och en ny bostad.. undra bara vars?  låter jag negativ?? de e jag absolut inte.. jag är glad men fundersam..

tanken på att flytta gör mig som sagt glad.. vill bo i en mysig liten lägenhet,en liten etta med alkov och en klädkammare,har allt i mitt huvud..de gäller bara å hitta den rätta!

tankar om mina älskade vänner som jag bara har runt knuten.. vad händer med dom? kommer dom finnas kvar även fast jag kommer ha så himla mycket med skolan? kommer dom orka att va no2?? mina närmaste vänner är det finaste jag har.. jag hoppas dom stöttar mig genom detta och hjälper mig.. utan er är jag ingen..

tankar tankar tankar.. dom kommer på kvällen när man börja bli trött.. när allt blir tyst runtom en ,då passar ni på att smyga er in i mitt huvud och röra om..  tänk om man ändå kunde styra dom så de mesta va positivt..

sen kärleken.. jag vill så gärna träffa DIG.. du där.. när ska de inträffa? jag vill känna de där härliga pirret i kroppen som kommer när man är riktigt tokkär... ha inte känt de på väldigt länge nu.. är de inte dax snart? om du ändå bara skulle kunna stå framför mig och finnas.. vilken härlig känsla! men som mamma säger"kärlek är inget som kan pressas fram.. när du är redo kommer den.." man undra bara när?? ....

känns som detta inlägget blir himelskt nedstämt,men de är de inte alls.. det är tankar som skriver..  tankar om ett nytt trappsteg i livet.. en framtid som kan betyda lycka!..

idag är de torsdag,sov ganska länge idag,måste ju med tanke på helgens nattarbete..
va ut en sväng och hade tänkt mig en prommis,den blev dock väldans kort, -17grader ute känns inte så promenadvänligt tyvärr,gick iaf på affärn å köpte den livsnödvändiga snusen,vandrade hemmåt och inväntade.. jossan kom hit å vi snacka av oss om de mesta.. färgade håret och käka negerbollar.. det är härligt och träffa dig vännen även fast de bli på tok för sällan!

näe ska ägna en stund åt televisionen,ska försöka hålla mig vaken till 3.. då gör jag de bra..

imorn vankas bio i sundsvall.. premmen av snabba cash.. ska bli awesome:)

kärlek till er alla som läser gammal som ung!!

puss//charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

äre bloggtorka??





class="byline">2010-01-13 @ 23:39:49





jag tro fan de..känns som tiden inte riktigt finns till för bloggen just nu,sjukt less på utseendet på den här å,ska fixa nån som kan gö den finare ..kanske kommer skrivarglädjen tillbaka??

idag ha de väl hänt en hel del,jobbade i förmiddags,sen så drog jag ut på sparktur med grannen,vi hade ett jävla sparkrally.. satan så kul!! sku ja orkat så hade jag lagt upp bilder.. men med.. de kanske komma de å..

sen så va mamma å pappa hos mig på middag,bjöd dom på pasta bolognes,blev himla gott:)
efter de bar de iväg upp till hallen för en simrunda,himla skönt de å komma igång igen efter juluppehållet!
va sen en sväng till krammen på hemmis å köpte lite nötter som jag satt å mula i mig hos carro.. nu äre snart dax för sängen känns de som.. hmm.. undra hur de ska gå å jobba natt som när jag e så himla trötter tidigt på kvällarna?

näe tack å hej för mej denna onsdagskväll :)

puss// charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

söndag..





class="byline">2010-01-10 @ 23:43:42





jag har fått bloggtorka,blivit less på hela grejen.. vad ska man ta sig till??

idag ha jag iaf jobbat,hela helgen ha jag jobbat.. igår va jag å carro ut i härnta.. de SÖG!! men men.. vi va iaf ut =)

vad ha hänt sen sist?? inte mkt alls.. jobbat å umgåtts här å där.. föressten.. GRATTIS ANNA PÅ DIN 26-ÅRSDAG idag.. :) 4 år å sen e du 30.. :O

ska fixa ny bloggdesign å fräscha upp sidan,ha ju sett lika dan ut i ett år nu.. !

ha en underbar veckan mina kära läsare!

kärlek// charly....

föressten.. jag vill bli kär.. nu!!! vad göra???

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kallt?





class="byline">2010-01-07 @ 01:20:11





ja eller vad säger man.. SVINKALLT..burr.. den här kylan ha inte jag bestämt..det är FÖR kallt ju!!

idag när jag gick till jobbet så fastnade jag i en flinande blick,fick så ont i pannan och ögonfransarna färgades vita av frost.. trodde jag aldrig skulle tina upp,ha varit helt sjukt kallt på jobbet idag,19 grader känns verkligen inte okej.. :S

efter jobbet så kändes det verkligen som ja hade tusen saker å göra,ner till mamma å hämta datorn,hem igen.. henke kom å hämta datorn,sen så bar de iväg till kramfors,stod klippning på schemat..  hade en riktigt härlig kväll...

min älskade lilla gumma ha det så tufft just nu,men jag vet baby.. de går över,känns helt fel å säga de nu men de stämmer.. förstår bara inte hur de kunde bli såhär tokigt.. allt va så lyckligt, när jag nu sitter här med facit i handen så börjar jag fundera.. HUR ska man någonsin kunna älska när det gör så förbannat ont?? :(

KÄRLEK// charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ibland så förstår jag otroligt lite..





class="byline">2010-01-04 @ 22:51:36





jag förstår inte alls varför vissa människor verkligen ÄLSKAR att göra livet surt för andra?vad är anledningen? TÄNK när DU själv blir drabbad,vill DU verkligen att andra ska gå å snacka bakom ryggen då? tissla,passla viska och skratta åt just DITT misstag,eller de behöver ju inte ens vara ett misstag,räcker med att de bara ha hänt en nåt..

..jag ha verkligen förstått nu varför de flesta är så anti å bo i en liten by.. det e verkligen helt vedervärdigt.. men ta dig en tankeställare och tänk på detta..

"sluta bekymra dig för andra,DU mår inte bättre för de,lär DIG att ta hand å vårda om de som finns runt DIG,när du själv hamnar i situationer du inte rår över så kanske DU får stöttning istället för skitsnack om DU själv spelar shysst!"


idag ha det varit många timmars arbete,jobbade föst morgonpass och sen ledig över dagen för att sen jobba kvällen,hade en himla skön kväll med petra.. de e skönt å jobba med folk som har lite humor och kan skoja till de,de värsta e ju å jobba med såna som ALDRIG drar på munnen.. !

ska snart krypa ner under täcket och sova lite granna,ska upp å jobba imorn igen,då väntas en heldag med två shyssta lirare:)

sov gott!

kärlek// charly!!

ps.. min seriösa sida går väl sådär,vet lixom inte riktigt hur jag ska bete mig,eller vars jag ska hitta dig..kan du säga till mig när du hittat mig??.. ds

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sömnlös och seriös..





class="byline">2010-01-03 @ 23:24:16





så ser min kväll ut idag.. kom på idag när jag for från mamma och pappa och såg alla gå parvis på byn,ung som gammal att FAN.. NU SKA JAG OXÅ BLI SERIÖS.. sa de först till anna som mest bara skratta över de,sen till carro som tyckte de lät bra,eller hade jag fel känsla?tro du inte heller jag fixar de? aspen däremot.. han tyckte mest de lät som bekymmer..vi e unga,man ska inte binda sig.. men vadå? ung? jag e ju för fan 25,inne på mitt 26e år.. de e nog dax snart. eller??

idag har inte hänt så himla mycket,varit en soft dag.. mamma ringde imorse och sa att släkta sku kom förbi så jag masa mig upp och gjorde mig iordning för å åka ner till utansjö..kanske inte direkt så supersugen.. men se på min förvåning när jag kommer ner så hade dom hunnit åka,dom sku vidare upp till bollsta sen västansjö"oups vilken otur" tänkte jag med ett leende:P  så bar de iväg till älandsbro istället till anna,fredrik,ellvira och alice.. där känner man sig alltid så välkommen,ungarna e så söta och snälla.. ja givetvis anna å fredrik oxå:P  va där en stund och prata med anna å så..

åkte hem till mamma sen och blev bjuden på middag,kött me pärer och sås..göttans de:)  mathias och annakarin va där med så vi surra lite och mathias ska fixa en skiva till gammdatorn så jag ska fixa den till normalt bruk och ev sälja den..

sen så ha jag suttit och tittat på en ny soffa,kom på de att de nog e smart å ha en bäddsoffa,sen så vill jag ha med divan,ny e dom ju helt snordyra men hittade på blocket för 3000.. de e ju inte så saftigt,den såg himla fräsch ut..

näe dax å knyta sig kanske,de vankas jobb imorrn,en delad tur på 10 timmar,tur jag jobba med the girl imorrn kväll,då ska de nog gå vägen :)

sov gott!

kärlek//charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

idag är en helt vanlig dag..





class="byline">2010-01-03 @ 01:17:20





känns som så iaf,vaknade alldelens för sent.. ont i halsen som en tok,fick städa i bråska och skynda mig ner på affären å handla lite till fikat idag.. fick finbesök idag av camilla och rick från göteborg,sorry.. ALINGSÅS :P vi prata en massa,va hur längesen som hellst som jag träffade er så de va riktigt trevligt!

sen när dom åkte så bytte jag om,satt mig vid datorn och såg på "bonde söker fru-en kärlekshistoria" missade de på tvn igår så de blev tv4play ist.. funka ju lika bra å man slipp all skitreklam..  värmde sen lite risgrynsgröt och åt direkt ut kastrullen.. SNACKA OM ATT MAN VERKLIGEN KÄNNER AV SINGELLIVET IBLAND :P

sen vare jobb ikväll,va på "the pearl" idag... full fart som vanligt but i like.. kommer verkligen sakna de stället(dock inte all personal eller de så kallade "högre makterna")  men dom boende.. ni e heeelt underbara på alla sätt å vis!! räkna med påhälsning säger bara jag <3


ja just... igår kväll va jag på bio,va å såg AVATAR.. satan så bra film,jag va heeelt lyrisk efteråt,helt tokkär i dom blå figurerna,så himla vacka och faan vilken fantasi den som gjort filmen måste ha.. skulle lätt byta ut mitt egna liv mot de där..  säger bara en sak: filmen får 5 av 5 möjliga "charly gilla"

de som absolut får 0 av 5 möjliga "charly gilla" är snöskottningen i härnösands kommun.. VAFAAN alltså.. stan suger nog innan men när man ska på bio och kör in på gatorna och de inte e plogat för fem öre.. mitt i stan!!! då äre riktigt illa! ställde oss på skeppsbron och när vi öppna dörrarna så nästan vällde snön in,när vi sen skulle därifrån så fastna jag flera gånger.. SKANDAL HÄRNÖSAND.. !!

näe nu äre ryggläge tills imorrn som gäller..

sov gott!

kärlek // charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

nytt år!





class="byline">2010-01-01 @ 01:03:42





så har 2009 passerat.. känns som åren bara rusar fram, sitter och funderar på höjdpunkter och dalar som varit..
känns som ett rätt så bra år,inte direkt varit sjuk,haft himla skoj med mina vänner.. men visst ha de hänt saker.. OJA!  i början av året trodde jag att jag hade mött mitt livs kärlek..va så himla lyckig men ödet ville inte samma sak.. som jag kämpat,flera år.. sen när jag får de jag vill ha så är de fortfarande inte bra.. så kärleken kan jag ju inte säga jag ha hittat direkt.. kanske under 2010?? FINNS DE KANSKE EN FRIVILLIG SOM STÄLLER UPP?? :)

min älskade vän gick igenom en skilsmässa,i början trodde man ju att de aldrig skulle bli "bra" men men.. tiden den gick och nu e hon lyckligare then ever med sin nya kärlek.. vissa ha tur :P

fått tillbaka kontakten med flera "gamla"vänner under 2009. de känns underbart.. speciellt med dig anna.. du och din familj betyder otroligt mycket för mig..!

hmm.. de största som hänt mig är nog att jag ska börja skolan.. ska ÄNTLIGEN göra nåt som jag brinner för.. ska ju bli frissa.. !! snart snart dax.. är så otroligt stolt över mig själv att jag fixade detta,kommer nog va den flitigaste i klassen,å de e mycket övning redan nu!

min största förlust detta året hände ju nyligen.. min älskade lilla kisse dog, larson du fattas oss.. min helt underbara lilla vän som ha hjälp mig genom otroligt mycket här de sista åren.. du var unik,absolut inte som alla andra katter.. larson.. forever in my heart.. 2007.03.11-2009.12.29   snart sitter du som gaddning på min arm,de är den gåvan jag kan ge till dig nu när du skuttar runt på gröna ängar..
tur jag har min lilla tjorven kvar.. de e du å jag nu kompis!

nu ska jag sova.. ett nytt år och jobb väntar, jag har bestämt mig.. 2010 ska bli MITT år.. 
nytt jobb,ny bostad,ny stad??,ny början.. kan knappt vänta..

kärlek till er alla mina underbara läsare.. !!

pussar// charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()