snaaart helg!!





class="byline">2010-03-25 @ 22:37:51





imorn äre äntligen fredag! ska åka hem till mamma å pappa,ska bli riktigt mysigt.. känns som en evighet sen jag va hemma trots att de bara e två veckor sen..  helgen blir dock jäktig!.. klipp på mormor,klipp och färg på mamma,kalas för anna-karin,kalas och utgång med carro.. ska bli riktigt skoj,bara vi kan skippa bråken den här gången :p

dock suger de att jag inte få träffa robin på heeeela helgen.. kommer kännas konstigt och inte få sova med han,men men.. de ha ju gått bra i 25 år så de borde ju gå bra en helg med :)

idag på skolan hade vi Stefan och herrklippning.. kortade ner våran Samuel-docka och använde både maskin och sax över kam.. den där sax över kam e livsfarligt roligt.. man kan nog lätt klippa sönder dockan med den tekninken.. eller iaf klippa tills den e snorkort :) sen så ha vi haft fönblåsning.. först blåsa "låda"(ha inte kommit på tekniken förän idag) och jaa.. HELLO ELVIS .. coolt blev de och Stefan va nöjd .. dock dom där jävla fönvågorna kan ju dra åt faaan.. usch,helt värdelöst fult och ASSVÅRT.. dom ska sitta till gesällen så de e bara till å öva!.. huvva!!

imorrn väntas de permanetrullning.fredagsnöjet på skolan... till veckan börjar allvaret!

ha en bra helg!

kärlek// charly!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

så va de dax igen..





class="byline">2010-03-24 @ 20:24:57





idag onsdag har vi haft massa "inför" kundpassen som börjar NÄSTA VECKA!! aaah.. ska bli superspännande och superskrämmande! kassahantering,värd/värdinnor,ta emot kunder,svara i telefonen,färga,klippa,permanenta och you name it.. har de upplevts som intensivt innan så äre nu TEMPOT börjar! :O

så igår tisdags.. dagen D som alla väntat på..egna hårvården KLIPP.. jag och Jazza blev ett par och jag började med henne,hon ville ha en HELFORM med ÖKANDE LÄNGDER.. mm.. jag glömde säga att hon ha afrokrull!! men men.. de gick ju iaf,sjukt trött i armarna efter att ha tampats med hennes trassel!
sen vart de min tur.. kortkort på ena sidan och längre på andra.. klipp klipp OJSAN.. där rök håret som skulle va kvar..  jag fick lite småpanik när jag blev SÅ korthårig på båda sidor.. TUR att vi ha extensions på skolan så jaa.. smacka i två mackor och sen vart jag långhårig där de sku va långt,supernöjd e jag .. skulle de inte va för att jag ska överraska alla hemma så sku jag ha lagt ut bild men de kommer sen :)

va så himla glad och efter skolan stanna jag karin och sabrina kvar och färgade håret.. så fick jag sms av bror..
älskade lilla BIPPEN ha tralla vidare.. jag va i chock inombords.. hon va ju så pigg när jag va hemma sist.. världens finaste och underbaraste BIPPEN ha lämnat jordelivet och ALLA mina tankar går till min bror och anna-karin.. vet precis hur detta känns som.. hoppas verkligen att katterna ljusar upp lite i detta mörker!
 
nu ska jag ta och packa lite grejer och fara ut till robin,min kärlek!! <3


den här vackra dikten fick jag nyss av en vän..

"när jag grät,torkade jag tårarna,
när jag ramlade,klev jag upp igen,
när jag blev sviken,gick jag vidare,
när mitt liv rasade,byggde jag upp det igen...
men om jag skulle förlora dig,
då skulle tårarna få rinna,då skulle jag inte
kliva upp igen,då skulle jag inte gå vidare,
då skulle jag låta mitt liv rasa....!


ha en underbar kväll!
kärlek// charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

ny vecka och nya äventyr..





class="byline">2010-03-22 @ 21:00:04





måndag idag.. snorig som bara tusan och febrig.. idag på skolan hade vi herrklippning med stefan,klippte sax över kam vilket va livsfarligt skoj och inte allt för svårt! de sjuka e väl att jag med den klipptekniken måste klippa med höger så jaa.. jag kan klippa med båda händerna:)  sen efter klippningen skulle vi ha denna förjävliga formblåsning.. jag säger inte mer än så.. huvva!


helgen som gått då..

fredagen va de permanentrullning på menyn! efter skolan va jag och Robin iväg och käka hos hans mamma och hennes karl,mycket god middag och jag nervös som en galning,man vill ju gärna ge ett gott intryck :P
kvällen sen gick i alkoholens tecken,jag och två tjejer från klassen slog klackarna i taket på harrys och sen kom även min kärlek dit :) 

lördagen spenderades med robin,gjorde inte allt för mycket.. film och mys! helt lovely!

söndagen desamma,ännu mera film och mys.. en härlig vårpromme blev de med!

synd helgerna tar slut så snabbt när man har en sån underbar person och dela dom med..

"du är min dröm som äntligen blev sann.. "

nu ska jag försöka kurera mig inför imorrn då vi ska ha egenvård och bli nyklippta.. ha sett fram emot de hur länge som hellst!!!

kärlek // charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

....





class="byline">2010-03-18 @ 23:18:50





snacka om att man kan bli förbannad..

jo tack jag vet jag är perfekt,jag vet att jag kämpar som en JÄVLA IDIOT för att detta ska gå vägen,men en sak ska ni ha väldigt klart för er... DET ÄR FAN INTE NÅN JÄVLA ENVÄGSKOMUNIKATION!!! RING mig istället för att bara snacka skit.. RING FÖR FAN och fråga HUR GÅR DET?? ska de va så jävla svårt?? det jag gör om dagarna är att slita häcken av mig,jag e på skolan mer än hemma,är helt jävla dyngtrött efter varje dag! pluggar för att förstå hur man ska göra,HUR ALLT SKA GÅ!! så vad fan är de för fel igentligen?? för fin för att höra av mig?! sånt jävla BULLSHIT! det är verkligen tur att ni mår så gott och tycker jag dissar er.. FYFAN VA DE KÄNNS PISSIGT.. tur att de finns dom som verkligen bryr sig,dom som här av sig och fråga HUR JAG MÅR,ha aldrig haft så mycket och göra förut.. och vad e tacken?? att man dissar.. TACK TACK TACK.. den satt där den skulle!! verkligen underbara vänner man har..

jag sviker.. men vad gör ni?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ibland kan man verkligen bli så förbannad att de kokar!!..





class="byline">2010-03-18 @ 22:49:36





så kände jag idag på skolan... vi hade egenvård FÄRG och ja vi sku färga på varandra..
allt började så bra med färgteknikern på plats.. Victoria va min frisör för dagen och jag va rätt så säker på vad jag ville ha för resultat..  en kall blond färg med hystersiskt röd nyans i en slinga..

vi började med och ljusa upp mitt hår,blekningen SILK LIFT valdes och den doftar helt underbart gott av VIOL, efter de va klart så va jag ganska så pippigul i huvudet.. sen så fick jag en ganska så lång slinga med ELUMENE färgen RR@ all.. alltså knallröd!! så sjukt läckert.. sen så blev de en nyansering i övriga håret med en COLORANCE 10BN+9PV.. jag säger bara som så här.. SJUUUUKT nöjd!! längtar så tills på tisdag då vi ska klippa varandra!

iaf så när färgningen va klar så va det ju kaos ÖVERALLT kändes de som,färgköket va en jääävla röra.. de va ju då min irritation gick upp i höjd, jag kan tycka som så att vi är alldelens för stor klass,man får inte den hjälp man behöver.. jag har alldelens för lite kunskap för att börja med kundpass om två veckor.. det är den bittra sanningen,hur i helvete ska man klara de??

sen kan jag även känna som så här.. vi har ju "veckovärdar" varje vecka och de är två stycken ur klassen,denna vecka e de jag och Sabrina. men helt ärligt.. jag ha betalat 120tusen för utbildningen... jag ha INTE betalat för att städa och tvätta.. har man inte inhyrda städerskor för de? mm.. jag e ganska bitter över de där... !

jaha men iaf så e denna dagen snart slut och de känns mest som ett klagoinlägg.. MEEEN..

dagen kommer snart bli bäst.. min Robin kommer hit.. världens finaste och underbaraste... guud som jag tyck om dej!

kärlek//charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

umeå,stöcksjö och själevad..





class="byline">2010-03-17 @ 20:44:43





så har min vecka sett ut hittills, åkte till umeå i måndagskväll med 4 andra bruppor från klassen,va in i stan och käkade sen så åkte vi ut till Sabbes mamma i Stöcksjö,så himla fint hus och så himla trevlig mamma,satt på övervåningen och mös till film och massa skratt! det kändes som ett pyjamasparty man var på när man va 10 år,sooo lovely!

dagen efter spenderades i Umeå,va på stan,rundvandring på norrlands operan,sen på stan igen och käkade sen så vare dax för THE HAPPENING :) west side story på norrlands operan.. haha.. de va faktiskt kul! vi satt å fnissa på första raden åt dom på scen.. de ser ju ganska så roligt ut imellanåt, men dom va riktigt duktiga EN KÄNDIS va med,kommer inte på vad han heter men han är med i vinterviken(inte han som ha huvudrollen) en kriminell kille,han bruka för de mesta spela the bad boy,va ju riktigt kul å se att han lever!

SEN kära läsare.. när vi skulle hem så vad hände?? joo.. vi hade parkerat bilen på ett tak som "låser bommen".. hmm.. ja.. vi fick ju ringa till securitas och vi väntade å väntade... dom kom ju aldrig,kvart över elva(å då hade vi stått 1timme och 15 minuter) å ingen securitas kom,det va en vänlig tjej som släppte ut oss som jobbade i byggnaden,där hade vi tur.. det skulle gå på typ 500 kr annars.. !

så va vi äntligen hemma och jag åkte ut till Själevad och till Robin,finast i världen!
jag känner mig som världens lyckligaste när jag får vara med honom,å bara få vakna upp med honom vid min sida gör verkligen att man får ett leende på läpparna dagen lång! mm.. känns som jag lever i en dröm,å jag vill absolut inte vakna!!

idag har vi fått göra djuprengöring på skolan,håret känns som silke,imorrn ska vi ÄNTLIGEN få börja med riktig egen hårvård,ska färga med en färgexpert! längtar!!

ha en bra kväll!

kärlek// charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

lycka...





class="byline">2010-03-15 @ 23:09:58





de e just de jag känner nu,lycka för livet som verkligen LEKER!

jag har verkligen träffat en HELT underbar människa,de där med fjärilar stämmer verkligen,de e det jag upplever nu! :)

är uppe i umeå ikväll tills imorrn,ska på norrlandsoperan imorn och se på west side story med skolan,ska bli.., hmm.. kul?? nja jag vet inte,jag e väl inte sådär himla förtjust i teater.. men men.. kul å se nåt nytt iaf :)

längtar ihjäl mig tills imorrn kväll!!..

kärlek!!!!!!!!!! // charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

liiiite vin och mys!





class="byline">2010-03-12 @ 21:27:01





efter en hård dag  med städning i  min lägenhet,tänkte kliva upp tidigt imorse men jaa.. tog en liten sovmorgon och tryckte väldans massa på snoozen.. kom upp till lägenheten och fick fan en chock.. vare SÅHÄÄÄR mycket grejer kvar??
satt igång på en gång,städa gnugga och gno,här ska de skinas och lukta gott! sen kom carro vid halv tre och vi smacka in massa skit i min bil och drog iväg till tippen, när vi skulle åka och jag stänga bagage så vad hände?? ja bagageluckan gick sönder.. eller ja iaf låset,suck.. bara till å knyta igen skiten!!

sen upp till höjden och tanka fanskapet och hem,bara en liten avstickare in på OK och kolla däcken.. carro undrade om jag hade fått "pumpa däck mani".. hmm... ? :P
iaf så for vi in på ICA och köpte lite gotta,när vi sen skulle åka hemmåt så ringde mamma och fråga vars vi va.,då gick världens bilalarm igång och hunden i bilen blev helt hysterisk.. alltså ja skämta inte när jag säger att de lät som en hysterisk ringsignal på mobilen,DÄR kom dagens skrattanfall nr1,skratta så vi kom ingen stans med bilen och när de väl hade lättat så kom en volvo med hundar i å börja hytte åt hunden i andra bilen.. ja kanske inte låter så skoj när jag skriver de,skulle verkligen ha filmat de!!

dagens andra skrattanfall stog min mamma för,hunden låg bakom henne och tugga på ett ben och mamma skulle sänga soptunnedörren,då klev hon bakåt och snudda vid hunden,så hon typ hoppa till och drog lös dörren till soptunnan,haha.. vilken min!! och fan så jag skratta åt hon :P

jaaa de ha väl varit min dag så här långt,efter massa städande så varva jag er med lite vin,imorrn ska städningen göras klar.. usch! känns som jag aldrig mer ska flytta.. mmm..precis :)

ha en bra kväll!

kärlek/ charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

polis polis LÄGG AV!!!





class="byline">2010-03-11 @ 23:44:23





va på väg hem till mamma å pappa ikväll och körde ju på ganska så bra,vägen e ju sååå sjukt tråkig så man bli ju knäpp.. iaf så kom de en bil bakom och körde nog lugnt i 150-160km/h sen så gick de bara nån sekund så hade jag en annan bil bakom å VEM va de?? jo polisen.. jävlar va dom drog igång blåljusen och jag fick så snällt stanna på dubbelfilen !!!
så kom de fram såklart en ung polis som säger" jahaa hejsan.. de här e en vanlig rutinkontroll så nu får du blåsa och visa körkortet".. rutinkontroll 22 på en torsdag?? visst!
kom iallafall undan med en varning på körhastigheten, men sällan jag nu ha varit med om detta två gånger? vad e sannolikheten igentligen?? dåligt flyt kallas de för!

iaf idag ha vi haft jobbsökardagar på skolan,jag kolla mest bara läget i övik,ska ju som sagt va typ omöjligt å få en plats där.. så jag ha ägnat tiden åt att skriva ett bra CV,sen så kom Kerstin upp till mig så vi gick på stan och fikade,satt nog på kafét i över två timmar och bara mös,riktigt härligt å umgås med dej,sån lättsam person!
så fick jag även en inflyttningspresent av gulltösa,fick välja de jag ville på VILLAGE men ja tog ett té och sen fick jag nå chokladpinnar som man ska doppa i varm mjölk :P

fick även låna 3 filmer av hon,såg en idag som va helt gudomligt bra och sorglig,grät så jag fick ont i mitt huvud.. så grym världen kan vara ibland! den hette iaf "a walk to remember" SE DEN!!!

så jaa.. nu ligg jag hemma hos mamma å pappa å ska snart sova,imorn ska ja städa ur min gamla lägenhet.. huvva.. inte direkt lockande :S

kärlek/ charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

jahapp då vare redan helg :)





class="byline">2010-03-10 @ 21:52:52





känns skönt,ha varit så himla trött denna veckan så imorn blire liiite sovmorgon,Kerstin kommer och hälsar på så de blir finfrämmat från skogen :)
sååå idag då.. fick finbesök på skolan av härnösandspar som ville ha en "make-over" mannen ville få lite finslip på frillan och frun ville ha mycket mera.. vi fick se på medans Ann klippte henne,tog ut SARE profil och gjorde en hel stilanalys,VÄLDIGT INTRESSANT!

strukturteckning i "skrivande" form från exteriören till interiören:
gul(gradering)röd(ökande längder) massa effilering och småfix.

snyggt snyggt snyggt!...

sen så fortsatte vi med färgning..

Färgrecept: 6% väte blandat med ½del 6n och ½ del 7n i botten sen en färgnyansering på längderna, kanske inte säg just dig så mycket men om jag säger såhär..

en kort nacke med mycket volym under hjässan och vid tinningen sen färg som går i brunt med ljusare längder, sen fick hon självklart en ögonbrynsfärgning! de blev så sjuuukt fint!!

efter de så fick vi göra stilanaluser på varandra,jag och victoria slog våra kloka huvuden ihop,hon började på mig.. fick reda på att jag ha en perfekt profil,lite nätt bakhuvud,min personlighet är en stark entusiasmerare,är kall i tonen och gillar dramatisk look.. hon kunde inte ha bättre koll.. !

sen så gjorde jag på henne,hon hade oxå en perfekt profil med lite nätt bakhuvud(det är nog de vanligaste bland oss nordiska) hennes personlighet är samabetare med lite analytiker i sig,varm i tonen och gillar väl inte allt för mycket förändring..

mycket spännande dag,och redan helg.. eller ja.. två söka jobb dagar,jag ska skriva CV och ägna den mesta tiden åt de den här gången,vid påsk ska jag gå ut och hitta ett ställe,känns som det blir härnta eller krammen faktiskt!

ikväll så gick jag hem,känns så underbart när man ser asfalt och barmark.. ÄNTLIGEN känns de som att våren är på g!! :)

sådär,de va min dag i korthet..

imorn vänta nya möjligheter och nya utmaningar!

kärlek/charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tisdag och imorn e de helg!!





class="byline">2010-03-09 @ 22:15:38





iaf om man går på Ann Pettersson hair design school, känns skönt.. men helg å helg.. vi ha jobbsökardagar torsdag och fredag,MEN jag tänkte bara kolla av lite på torsdag här uppe i Övik,känns ganska så kört å få nån plats här,men men.. jag ger det ett försök iaf.. sen ska jag hem på fredagsmorgon och städa ur min lägenhet,åka på tippen och städa ännu mera.. känns inte alls lockande men de måste göras!
undra om jag kommer få hemlängtan? saknar ibland mitt liv i Ramvik,min älskade lägenhet där.. !

jaha så va de redan tisdag,carro åkte hem idag,det va ju mindre roligt.. usch.. känns lika förjävligt varje gång.. om jag ändå bara kunde koppla fast hon här!!

så skolan idag... ha klippt Ve-olja lite till idag,gjorde en stum lugg i helform,blev rätt snyggt men jag fegade och klippte inte alls så mkt som jag kanske borde.. men nu kan jag träna på momentet om å om igen :)
sen när de va klippt så sammankopplande vi luggen med sidopartierna,jag gick lös och skar med saxen,de känns så mysigt på nåt vis!
ah just.. imorse tränade vi å kamma oxå,backade bandet och tog de relax.. hur svårt ska de igentligen va och kamma rätt??

sen i em så hade vi lite teori om klädsamhet,stil och mode.. väldigt intressant men ACK så trött jag va..
sen slog de som en hand i fejjan då Ann och Pia slog hål på grejen "värmeskyddande medel för håret".. snacka om att man kan bli lurad,att man kan gå på sånt dumt! haha.. SKRATTRETANDE!!  men men.. nu behöver man inte slänga ut pengar på de,går ju å fixa hemma med ett frisör-recept :)

tog sen en skön promme hem,måste spara pengar så då kan man ju börja å dra in på bussresan hem,nu när det ändå blir ljusare ute så känns de bara skönt å gå den lilla biten,många klagar på att de e så långt ut till mig? haha.. långt?? 3,5km.. de e ju ingenting.. jag ha ALDRIG haft så nära in till stan nån gång!!

fick glasögonbågar hem idag för provning,på nåt konstigt vis så gick ju mina andra sönder.. kanske va på tiden å skaffa nya? synd bara man ska ha beslutsångest på VILKA man ska välja.. behöver nog hjälp å smakråd!!

näe nu får de va bra för mig för idag..

väntar kärleken runt hörnet???  who knows??

kärlek//charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

film-mys och kladdkakeballisar!





class="byline">2010-03-08 @ 21:18:39





jaha så idag,en ny start på denna vecka.. fick sovmorgon så himla skönt,tog även på mig ballerinaskor idag,va ju så himla fint väder ute och plusgrader.. äntligen kanske våren e på gång? :)

idag på skolan fick vi;
rakpermanenta vår vertikala hårdel,rätt skoj å se vad som händer med håret när man tillsätter lite grejer.. men satan som de lukta.. huvva!

sen så klippte vi vertikalen,gradering 45 gradig,skulle verkligen vara PERFEKT.. gick bra!

sen fick vi gå lös med kniven och klippa en gradering,fan så skoj de va.. jag va så himla ivrig så jag fick inte min 45 gradiga gradering utan typ en 60 gradig.. men men.. skoj va de!

sen så fick vi klippa vår Veeee-olja docka (Viola i språkmun) henne klippte vi i gradering för å få upp volym,sen ökande längder och ökande längder.. naturligtvis vart de klipp i handen med.. !

efter de fick vi gå ihop tre stycken(jag marie och victoria) och klippa hur vi ville på en docka,vi härjade lös med sax,kniv och effilering.. helt hysteriskt skoj och naturligtvis så blev de blodigt.. 20 minuter hade vi på oss,tävlingsnerver på högsta nivå,tyävrr vann inte våran grupp men fint blev de iaf :)

ikväll ha jag carro å karin spenderat tid ihop,kollat på mio min mio och fikat.. såna megagoda ballerinakakor med kladdkakesmak,doppa i mjölk och man e fast.. smarrigt!

vars e käääärleken?? nån som vet???

//charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sunday Bloody Sunday...





class="byline">2010-03-07 @ 12:11:09





jaha,så ligg man här hemma hos carro i soffan och funderar över gårdagen,vilken kväll!
vad ska man mer säga.. VILKEN kväll! ...................

idag ska jag hem till övik,carro följer med upp i nån dag,bara de känns helt underbart,få umgås med världens bästa darli,du är de bästa som finns för mig!

vad ha man mer gjort i helgen då? hmm... varit i krammen på vinterfesten,dansat i lera så skorna ser helvetiska ut.. undra hur man ska få dom ren igen? ... ha kollat på pöjka som hoppa med skotra,men igentligen varför?okej att de säkert e superskoj,men ändå ganska onödigt.. man lär ju förstöra skotern ganska ordentligt.. sen hoppa dom ju bara,de e ju inte nå loopar eller så.. men men,.. de finns ju en mening med allt här i världen!
ha även varit å hälsat på min älskade mormor,hon vart så glad när jag kom,så fin hon är å duktig... hon ha verkligen kämpat och kommit tillbaka efter stroken,du är mitt <3

så de va väl vad som hänt plus massa mer,å du.. jag tyck faktiskt om dig!

kärlek/ CHARLY!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fredag redan..





class="byline">2010-03-04 @ 23:24:19





oj så jag ha missat å skriva här,men jag ha haft fullt upp..

massa skoj ha hänt,klippt massa på skolan både igår och idag,vi ha fått testa göra vävda slingor i folie,de känner man sig ju rätt säker på för de ha man ju gjort flera gånger förut.. men jag ha inte veta om att man stoppar upp blekningen på de ställen som e klar medans man bara hunnit med typ halva huvudet,fiffigt :)

idag fick vi färga i progression.. för er som inte vet vad progression betyder så är de från mörkt till ljust från ljust till mörkt..

jag valde härliga mix-färger,en guld en koppar och en röd nyans,blev superläckert på den fina frisyren vi klippt till, ser ut som en solnedgång,finns bilder på FEJJAN för er som e nyfiken på hur "solnedgången" ser ut :)

va även på stan i em för å hitta nåt att ha på mig på lördag då det är KÅTA-PARTY!  gick runt på hm,gina,bikbok,mq,vero moda och hade tappat hoppet om den "rätta" outfiten.. MEN så på väg ner till bussen gick jag in på cubus å där hitta jag en skjorta,en svart stilren så med lite smycken och mina snygga leggings blire superb! can´t wait to saturday!!!

nu ska jag packa lite grejer som jag ska ha med hem över helgen,sen sängen så de äntligen blir fredag.. ska verkligen bli spännande å se hur alla ha tolkat "permanent-collage" hehe :)

ha en bra helg om vi inte hörs!

kärlek// charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ny frills,FINALLY!!





class="byline">2010-03-01 @ 22:32:27





ja äntligen äntligen ÄNTLIGEN!!! säger jag bara.. så himla skönt å va en bra bit på väg,åkte till Sabbe och Karin efter skolan och fick mej en make-over..

kolla här..

före..




och efter..




jag är iaf sjukt nöjd,känns som in personlighet kommer fram mkt mer.. men de ska bort mer här från "fliken" men måste ju spara lite till egenvården om tre vekor.. det är då mer hår ryker :)


idag på skolan ha vi iaf haft Stefan och herrklippning.. eller ja.. klassisk klippning,fick fila lite mer på samuel,sen effilera lite mer,denna gången volymeffilera,sen fick vi göra ett oförverett prov,HAHA.. de gick faktiskt helt ok:)
ja just.. vi fick känna på "sax över kam" ser ju så lätt ut när han görne men SATAN så svårt..
fick även föna Samuel.. de gick åt helvete.. föna en låda.. vem FAN vill ha en LÅDA PÅ HUVVÈ???



meningen va att vi skulle ha filmkväll ikväll MEN ojsan.. fanns visst ingen HDMI utgång på tvn.. hmmm.. de blir nog filmer hos mig istället för JAG ha då en så pass ny tv så de finns HDMI-utgång :P


de va allt från mig ikväll!

käääärlek//charly!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()