snaaart helg!!

imorn äre äntligen fredag! ska åka hem till mamma å pappa,ska bli riktigt mysigt.. känns som en evighet sen jag va hemma trots att de bara e två veckor sen..  helgen blir dock jäktig!.. klipp på mormor,klipp och färg på mamma,kalas för anna-karin,kalas och utgång med carro.. ska bli riktigt skoj,bara vi kan skippa bråken den här gången :p

dock suger de att jag inte få träffa robin på heeeela helgen.. kommer kännas konstigt och inte få sova med han,men men.. de ha ju gått bra i 25 år så de borde ju gå bra en helg med :)

idag på skolan hade vi Stefan och herrklippning.. kortade ner våran Samuel-docka och använde både maskin och sax över kam.. den där sax över kam e livsfarligt roligt.. man kan nog lätt klippa sönder dockan med den tekninken.. eller iaf klippa tills den e snorkort :) sen så ha vi haft fönblåsning.. först blåsa "låda"(ha inte kommit på tekniken förän idag) och jaa.. HELLO ELVIS .. coolt blev de och Stefan va nöjd .. dock dom där jävla fönvågorna kan ju dra åt faaan.. usch,helt värdelöst fult och ASSVÅRT.. dom ska sitta till gesällen så de e bara till å öva!.. huvva!!

imorrn väntas de permanetrullning.fredagsnöjet på skolan... till veckan börjar allvaret!

ha en bra helg!

kärlek// charly!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback